Acasă Mioritic Adelina Pestritu a batut mar o fata in timpul liceului

Adelina Pestritu a batut mar o fata in timpul liceului

202
2
DISTRIBUIȚI

Adelina Pestritu violenta? Prezentatoarea Kanal D cu silueta de silfida a povestit in exclusivitate pentru eMulte.ro cum a reusit sa dea de bucluc in liceu, incercand sa desparta doua colege.

adelina
Adelina Pestritu: "Sunt o prietena loiala"

Desi recunoaste ca este precauta si destul de bine calculata, Adelina Pestritu se mai trezeste ca este din cand in cand implicata in tot felul de scandaluri. Din ciclul „prietenul la nevoie se cunoaste”, Adelina isi aminteste in special o intamplare din perioada cand era eleva de liceu, cand incercarea ei de a desparti alte doua colege, a degenerat intr-o adevarata bataie, soldata cu ceva urme pe fata uneia dintre tinere.

Cand eram mai mica, mai exact in liceu, prin clasa a noua, am sarit in apararea celei  mai bune prietene, care se certa cu o alta fata. Eu am intervenit sa le calmez, dar de fapt am ajuns sa o bat mar pe respectiva colega de liceu! I-am lasat niste semne „foarte frumoase si adanci” pe fata :)”, a povestit Adelina pentru eMulte.ro.

Adelina ne-a povestit ca a inceput sa se teama abia dupa ce paruiala se terminase. Brunetei ii era frica mai ales de ce ii va face mama ei, dupa aflarea „reusitei” de la liceu: „A fost un spectacol pe cinste in tot liceul, iar seara cand am ajuns acasa stateam cu frica in san, sa nu cumva sa afle mama. Bineinteles, la nici doua ore dupa ce am venit, ma striga mama, care era de vorba cu tatal fetei batute, exact la usa de la intare. Am crezut ca intru in pamant de rusine… M-a amenintat ca, daca ma voi mai atinge de fata lui, ma va da in judecata! Deci… sunt o prietena loiala, ce sa mai… :)”, ne-a mai spus Adelina.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. […] A fost un spectacol pe cinste în tot liceul, iar seara când am ajuns acasă stăteam cu frica în sân, să nu cumva să afle mama. Bineînţeles, la nici două ore după ce am venit, mă strigă mamă, care era de vorba cu tatăl fetei bătute, exact la uşa de la intare. Am crezut că intru în pământ de ruşine. M-a ameninţat că, dacă mă voi mai atinge de fată lui, mă va da în judecată! Deci sunt o prietenă loială, ce să mai” a declarat Adelina, pentru emulte.ro! […]