Acasă Mioritic Adelina Pestriţu. «De la 12 ani mi-am dorit să devin iubita lui...

Adelina Pestriţu. «De la 12 ani mi-am dorit să devin iubita lui Liviu Vârciu»

282
0
DISTRIBUIȚI

După ce Adelina Pestriţu a mărturisit pentru Click! că îşi pedepseşte iubitul obligându-l să-i cumpere pantofi, vedeta a fost invitată la emisiunea „Drept la ţintă” de la Kanal D pentru a explica de ce apelează la asemenea şiretlicuri în viaţa de cuplu.

Adelina şi George sunt de trei luni împreună şi le merge foarte bine, iar lucrurile devin din ce în ce mai serioase, iar fosta doamnă Vârciu l-a mamei sale pe noul iubit.

„Ca să nu fie nevoie să ne certăm de prea multe ori l-am pedepsit ca să simtă. Îmi cumpără poşete şi pantofi de câte ori ne certăm”, mărturiseşte Adelina.

„Eu sunt fixistă în ceea ce priveşte curăţenia din casa mea iar el îşi aruncă hainele pe unde apucă şi asta mă enervează foarte tare, dar partea bună este că nu mă pune la cratiţă”, explică vedeta vizavi de viaţa alături de iubitul său.

Referitor la scandalul iscat în jurul Danielei Crudu care ar fi intenţionat să se culce pe bani cu Leo de la Strehaia, domnişoara Pestriţu a opinat că nu ar face aşa ceva niciodată.

„Nu am primit niciodată bani pentru a face sex şi nici nu aş accepta vreodată aşa ceva. Eu mă culc cu cineva doar din dragoste iar banii îi câştig din alte părţi”, a declarat ea.

Chiar dacă a precizat de mai multe ori în cadrul emisiunii că a uitat complet de fostul soţ şi că nu mai ţine legătura cu acesta, Adelina a recunoscut că în copilărie visa să ajungă partenera lui fostului său soţ.

„Cel mai mult când eram mică este că îmi doream să devin iubita lui Liviu Vârciu, aveam 12 ani în acea vreme”, conchide Adelina Pestriţu în direct la KanalD.

www.click.ro

DISTRIBUIȚI