Acasă Mioritic Adelina le-a luat câinilor haine de 300 de euro

Adelina le-a luat câinilor haine de 300 de euro

36
0
DISTRIBUIȚI

Adelina Pestriţu îi răsfaţă pe cei doi câini ai săi mai ceva ca pe nişte copii. Le cumpără conserve scumpe, cu aloe vera, îi îmbracă în hăinuţe de fiţe şi îi plimbă în genţi de firmă, astfel încât până şi lui Paris Hilton i-ar stârni invidia.

La fiecare despărţire de Liviu Vârciu, şcainii adelineii-a mai luat un căţeluş. Adelina este o mare iubitoare de animale şi îşi dedică tot timpul creşterii şi îngrijirii celor doi bichoni, care i-au umplut casa de bucurie.Vedeta le-a cumpărat celor doi bichoni geci şi tenişi şi le dă să mănânce conserve cu aloe vera.

„Pe Noby, cea albă, am luat-o imediat după divorţ de la un adăpost de animale, iar pe Moncher l-am cumpărat de pe stradă, de la cineva care vindea mai mulţi căţeluşi. Erau sărmani, eu i-am răsfăţat mai mult decât trebuie, iar acum sunt nişte fiţoşi care stau cu burta în sus şi trag şi pârţuri”, a povestit Adelina.

Ea nu glumeşte când spune că investeşte enorm în creşterea celor două patrupede: le cumpără conserve cu aloe vera, de la un magazin specializat din Afi Cotroceni, pentru care plăteşte câteva milioane de lei vechi lunar. Mai mult, Noby şi Moncher au o garderobă impresionantă pentru sezonul de iarnă, însă nu prea le place să stea îmbrăcaţi: „Hăinuţele costă între 50 şi 200 de lei fiecare. Dar nu suportă pantalonii, aşa că i-am cumpărat degeaba şi i-am făcut cadou. Ca să nu mai zic de tenişi, că abia m-am chinuit să-i pun în picioare şi ei au tras de ei ca să-i dea jos. Doar gecile şi şepcile le suportă. Le-am cumpărat şi două gentuţe, fiecare a costat 300 de lei”, a mai spus Adelina.

Mai mult, vedeta îi duce pe cei doi căţei, lunar, la un salon de înfrumuseţare, unde îi tunde, le taie unghiile şi le curăţă urechile. Asta ca să nu mai punem la socoteală vizitele la cabinetul medicului veterinar, pentru vaccinurile permanente.

www.click.ro

DISTRIBUIȚI