Acasă Mioritic Adelina, la şcoala Monicăi

Adelina, la şcoala Monicăi

45
1
DISTRIBUIȚI

Monica Columbeanu a organizat, cu ocazia venirii ei in ţară, o intalnire la care a participat Adelinafabrica_de_talente_monica_columbeanu, fosta soţie a lui Liviu Varciu, alături de Natalia Mateuţ şi de Alexandra Enăchescu. Ele au intrat pentru prima dată în sala care va găzdui cursurile “Fabricii de talente”, care vor începe luna viitoare.

Nu mai puţin de 50 de tineri s-au înscris deja pentru a urma cursurile “Fabricii de talente Monica Columbeanu”, atraşi nu doar de şansa pe care o au de a deveni celebri, ci şi de numele sonore ale profesorilor care vor preda: Maria Dinulescu (actorie), Mihai Morar (televiziune), Randi, Laurenţiu Duţă şi Elena Gheorghe (muzică), Mirela Vescan (make-up), Marius Bărăgan (foto), Cătălin Botezatu (modă). Printre elevii primei generaţii de talente se numără şi modelele Natalia Mateuţ, Alexandra Enăchescu şi Adelina Pestriţu. Cele trei au intrat deja în sala Hotelului Residence din Bucureşti, unde se vor organiza o parte din cursuri, fetele întâlnindu-se, în cursul zilei de miercuri, chiar cu patroana Monica Columbeanu.

Fosta doamnă Vârciu vrea rol într-un film

“M-am înscris la această şcoală în primul rând pentru cursurile de machiaj şi pentru cele de actorie. Îmi doresc să joc într-un film, iar faptul că o voi avea profesoară pe Maria Dinulescu mă va ajuta foarte mult”, a spus pentru Libertatea Adelina Pestriţu. “Este ceva nou, mult mai complex decât Şcoala de televiziune, pentru că acoperă mai multe zone de interes. Aceste cursuri îmi vor oferi oportunitatea de a mă perfecţiona”, ne-a declarat şi Natalia Mateuţ. “Consider că am multe de învăţat, şcoala aceasta îmi oferă exact ceea ce am nevoie”, a afirmat, la rândul ei, Alexandra Enăchescu.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI