Acasă Mioritic Adelina este foarte exigentă cu noul ei iubit, George:«Vreau să-l ţin în...

Adelina este foarte exigentă cu noul ei iubit, George:«Vreau să-l ţin în probe 3 luni»

96
0
DISTRIBUIȚI

După ce s-a fript cu ciorbă, suflă şi în iaurt!Adelina Pestriţu a tras învăţăminte după mariajul eşuat cu Liviu Vârciu şi acum îşi supune la teste noii iubiţi. Pe George, ultima ei cucerire, este hotărâtă să-l ţină în probe trei luni!

Adelina nu mai vrea să se grăbească şi să se arunce cu capul înainte când vine vorba de viaţa ei amoroasă. Mariajul eşuat cu Liviu Vârciu i-a pus capac, aşa că acum îşi testează iubiţii şi îi supune la probe drastice.

Ultima ei achiziţie este un om de afaceri chipeş, George din Vitan, care este dispus să-i facă toate poftele brunetei şi chiar să o aştepte până când aceasta va considera că merită să aibă o relaţie serioasă cu el.

„Pe George, vreau să-l ţin în probe trei luni, să vedem dacă merge relaţia! Nu l-am dus acasă la părinţi, la Câmpulung. O să merg de Crăciun, pe 24 decembrie, singură la ai mei, iar pe 25 şi pe 26 voi petrece cu el. Nici el nu m-a prezentat părinţilor lui”, a declarat bruneta.

Până una alta, cei doi amorezi sunt de nedespărţit. Fotoreporterii revistei Star i-au surprins, recent, pipăindu-se şi giugiulindu-se în plină stradă, semn că sunt topiţi unul după altul.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI