Acasă Mioritic Adelina: „Daca mi-as angaja un stilist, mi-ar arunca toate hainele!”

Adelina: „Daca mi-as angaja un stilist, mi-ar arunca toate hainele!”

211
2
DISTRIBUIȚI
In viata de zi cu zi,nu am un stilist care ma sfatuieste,ma imbrac exact asa cum
ma simt bine,dar recunosc ca uneori m am gandit sa mi angajez unul,care cu
siguranta mi ar arunca toate hainele din dressing.La evenimente apelez la
renumiti designeri cum ar fii: Ana Radu,Mirela Diaconu,Wanda’s Dream New
York,Stefania Caragea…ele ma ajuta sa mi aleg tinuta,ele ma sfatuiesc ce
accesorii si pantofi s ar potrivi la tinuta mea si tot ele imi spun ce atitudine
sa adopt in ton cu vestimentatia din acea seara….
De la second hand,nu m am imbracat niciodata ,doar vintage.nu ca mi ar fi rusine
de asta,dar nu s a intamplat pana in prezent.in strainatate,majoritatea
pamenilor(cu bani sau fara)se imbraca si din astfel de magazine.la noi poate ca
snobismul si a pus prea tare amprenta pe unii din noi,si astfel ei considera ca
este ceva rusinos.pot sa spun ca de foarte multe ori mi am cumparat lucruri
ieftine,de la magazine No Name,cu care,surprinzator pt unii am facut furori!:)

Adelina Pestritu este admirata de multi barbati si invidiata de si mai multe femei, si pentru felul in care arata, dar si pentru modul in care se imbraca. Am incercat sa aflam ce designeri o ajuta in alegerea hainelor si accesoriilor pe care le poarta, de la ce magazine prefera sa isi cumpere tinutele si daca i-a placut vreodata un lucru atat de mult intr-un magazin second-hand, incat sa il achizitioneze.

adelinaDesi a urcat de multe ori pe podiumurile de moda purtand hainele designerilor romani, Adelina se ghideaza doar din cand in cand dupa sfaturile unor profesionisti in materie de moda: „In viata de zi cu zi nu am un stilist care ma sfatuieste, ma imbrac exact asa cum ma simt bine, dar recunosc ca uneori m-am gandit sa imi angajez unul, care cu siguranta mi-ar arunca toate hainele din dressing.”

„La evenimente apelez la renumiti designeri cum ar fi: Ana Radu, Mirela Diaconu, Wanda’s Dream New York, Stefania Caragea… Ele ma ajuta sa-mi aleg tinuta, ele ma sfatuiesc ce accesorii si pantofi s-ar potrivi la tinuta mea si tot ele imi spun ce atitudine sa adopt in ton cu vestimentatia din acea seara.”

Adelina nu si-a cumparat niciodata haine de la second hand, si nu pentru ca ii este rusine, ci pentru ca nu s-a gandit niciodata sa faca asta, in schimb, are foarte multe articole de imbracaminte pe care le-a gasit in magazine obisnuite, fara prea multe fite: „De la second hand nu m-am imbracat niciodata, doar vintage, nu ca mi-ar fi rusine de asta, dar nu s-a intamplat pana in prezent. In strainatate, majoritatea oamenilor, indiferent ca au bani sau nu, se imbraca si din astfel de magazine. La noi poate ca snobismul si-a pus prea tare amprenta pe unii dintre noi, si astfel consideram ca este ceva rusinos. Pot sa spun ca de foarte multe ori mi-am cumparat lucruri ieftine, de la magazine „no name”, cu care, surprinzator pentru unii, am facut furori!:)”

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. […] Cu toate că defilează pe catwalk purtând hainele designerilor români, Adelina urmează rareori sfaturile unor profesionişti în materie de modă: “În viaţa de zi cu zi nu am un stilist care mă sfătuieşte, mă îmbrac exact aşa cum mă simt bine, dar recunosc că uneori m-am gândit să îmi angajez unul, care cu siguranţă mi-ar arunca toate hainele din dressing”, a declarat Adelina pentru emulte.ro. […]