Acasă Mioritic Adelina Chivu a dansat pentru o campioana mondiala la balet

Adelina Chivu a dansat pentru o campioana mondiala la balet

209
0
DISTRIBUIȚI

Adelina Chivu a intrat pentru prima data in ringul de la “Dansez pentru tine” vineri seara, la Pro Tv, pentru un moment coregrafic cu scop umanitar.

adelina_chivu-edi_stancuSotia fotbalistului Cristi Chivu a acceptat propunerea de a dansa pentru a ajuta o fetita de 11 ani, Ioana Lucia, extrem de darnica si talentata, dubla campioana mondiala la balet care viseaza sa-si poata continua antrenamentele de dans de performanta. Venita in tara alaturi de cele doua fetite ale ei pentru a pregati asa cum se cuvine sarbatorile de iarna in casa noua, in timp ce sotul ei este in cantonament, Adelina nu a putut refuza propunerea producatorilor de la “Dansez pentru tine”, mai ales ca astfel spera ca si sarbatorile micutei Ioana vor fi mult mai bune.

Adelina a facut pereche in editia de vineri seara cu Edi Stancu, coordonatorul baletului emisiunii “Dansez pentru tine”, si au prezentat un R&B de exceptie. Adelina a fost sustinuta nu numai din public, dar si de pe scena de fiica ei, Natalia, care a tinut sa prezinte si ea un dans ad-hoc pe marea scena de la “Dansez pentru tine”.

DISTRIBUIȚI