Acasă Mioritic Adela Popescu si Radu Valcan, uniti de melodia lui John Lennon, „Imagine”

Adela Popescu si Radu Valcan, uniti de melodia lui John Lennon, „Imagine”

192
1
DISTRIBUIȚI

Cele mai multe cupluri tresar auzind o anumita melodie. Adela Popescu si Radu Valcan au ales „Imagine”, cantata de John Lennon. Piesa fostului component al trupei Beatles se leaga de inceputul povestii de iubire dintre cei doi tineri actori.

adela-popescu-si-radu-valcanPus in situatia sa aleaga cateva melodii care au o semnificatie aparte pentru el, Radu Valcan nu a ezitat la propunerea DJ-ului Music FM si a propus ascultatorilor radioului trei piese: “Duran Duran – Ordinary world”, “Blaze of Glory, Jon Bon Jovi” si „John Lennon – Imagine”.

„Ordinary world” ii aminteste lui Radu „de adolescenta, de perioada in care ne duceam weekenduri de weekenduri la Costinesti. Evident, la acea vreme Costinestiul ne implinea verile, dar din pacate acea zona speciala nu mai are acelasi farmec acum”. Piesa preferata de actor din repertoriul Jon Bon Jovi a fost selectionata dintr-un motiv mai amuzant: „imi aduce aminte de perioada cand mi-am cumparat prima combina muzicala, eram extrem de mandru de acest lucru si cu aceasta ocazie mi-am cumparat si un CD care continea si aceasta melodie. O ascultam non stop si vi-o propun si voua acum”, a spus Radu.

Cat despre „Imagine”, aceasta melodie are o semnificatie aparte pentru Radu si pentru iubita sa, Adela Popescu: “Este o piesa care pentru mine si Adela inseamna foarte mult pentru ca am ascultat-o impreuna atunci cand baletul Dansez pentru tine presta pe aceasta melodie si ne-a impresionat pe amindoi foarte mult. Asa am legat-o oarecum de inceputul relatiei noastre”.

DISTRIBUIȚI