Acasă Mioritic Adela Popescu, final de pregatiri pentru licenta

Adela Popescu, final de pregatiri pentru licenta

188
0
DISTRIBUIȚI

Pentru Adela Popescu a inceput numaratoarea inversa pana in momentul in care va urca, pentru prima data, pe scena, in spectacolul de licenta care se va juca la “La Scena”.

adela popescu teatruPiesa de teatru, una clasica, se numeste “Cameristele” si este scrisa de Jean Genet. Regia este semnata de Stefana Samfira iar Adela va juca alaturi de colega ei, Alina Chindie, veverita de la “Happy Hour” si actrita Catalina Mustata. Pe 11 mai va avea loc avanpremiera spectacolului iar pe 12 mai premiera.  Adela are emotii pentru ca a inceput repetitiile un pic cam tarziu.  “Ne-am apucat de repetitii destul de tarziu, repetam de 3 saptamani si mi-e teama sa nu fie prea putin pentru un spectacol atat de greu. Am tras mult si am recuperat, am pierdut multe nopti in podul Facultatii de Teatru in ultima perioada”, marturiseste Adela.

Nu l-a primit pe Radu la repetitii

Cu toate ca nu are nicio superstitie legata de aparitia pe scena teatrului, Adela a avut o regula clara pe perioada repetitiilor- niciun apropiat nu a avut acces in locul unde se repeta piesa. Nici macar iubitul ei, Radu. “Este o etapa de lucru in care nu am simtit nevoia sa existe pareri din toate partile, mi se pare important sa optezi pentru o singura directie pe care o hotarasti cu regizorul. Asa ca, desi e foarte curios, Radu nu a fost la nicio repetitie. O sa ma vada prima data pe scena. Nici prietena mea, Dana Rogoz nu a venit, si e foarte curioasa. Sper sa fiu o surpriza placuta pentru toti”, spune emotionata Adela Popescu.

DISTRIBUIȚI