Acasă Mioritic “Stramba” nu mai e a lui “Dodel”

“Stramba” nu mai e a lui “Dodel”

265
0
DISTRIBUIȚI

Diana Guresoaie a fost invitata de Showbiz.ro sa faca un pictorial incendiar. Mai mult, ea a declarat  ca de doua zile s-a despartit de Cristi Tanase.guresoaie

La numai 20 de ani, Diana Guresoaie tine de ceva vreme prima pagina a ziarelor. Ea si fotbalistul Stelei, Cristi Tanase, au fost implicati intr-un scandal la o discoteca din Oltenita. Poreclita „Stramba” lui „Dodel”, Diana a avut astfel cea mai scurta relatie din viata ei. Doar o luna de zile a stat cu fotbalistul. Caci de doua zile s-au despartit oficial.

El nu a mai cautat-o deloc, nu i-a trimis mesaje si nici nu a sunat-o, iar ea, fata ambitioasa s-a tinut tare pe pozitii. Acum, daca tot nu i-a dat niciunsemn, Diana spune ca e in zadar sa o mai sune Tanase.

Are un tatuaj in limba italiana de-asupra soldului

Dianei Guresoaie ii place sa se distreze si traieste viata la maxim, dar si invata. Brunetei ii plac si tatuajele, asa ca si-a facut cateva. Are unul pe mana, dar cel mai important este cel pe care il are pe pastea stanga, pozitionat de-asupra soldului. L-a facut acum un an de zile la Bucuresti, este in limba italiana si l-a tradus specialpentru Showbiz.ro, pentru curiosi: „Barbatul asta e pacatul meu de moarte, dar iubirea mea pentru el acopera toate pacatele de neiertat!”. Acesta este mesajul care i-a placut atat de mult Dianei Guresoaie, incat a decis sa si-l tatueze si sa se trezeasca cu el in fiecare zi.

DISTRIBUIȚI