Acasă Mioritic “Bomba sexy” şi-a arătat mândră noile “bombe”

“Bomba sexy” şi-a arătat mândră noile “bombe”

113
0
DISTRIBUIȚI

iulia tabacaru

Iulia Tăbăcaru, alias „Bomba sexy”, fosta iubită a stelistului Cristian Tănase, a apărut din nou in public, după 6 luni in care a stat departe de lumea mondenă. Vineri seara, în Clubul Princess din Bucureşti, ea şi-a etalat noul bust.

Mai multe modele au defilat la prezentarea de lenjerie intimă marca Erotica, în Clubul Princess. Pe lângă Bianca Drăguşanu, care fost mireasa evenimentului, a făcut senzaţie Iulia Tăbăcaru. După şase luni în care nu a mai apărut pe podium, “Bomba” a afişat o imagine nouă:  “Da, mi-am pus implanturi şi mă simt foarte bine cu ele. Aveam nevoie de o schimbare şi cred că am făcut alegerea corectă”, a spus Iulia.

Bruneta nu s-a ferit să ne mărturisească faptul că mărirea bustului este considerabilă: “Implantul pe care l-am făcut este de 360 de mililitri”. La eveniment, Andrei Iordache, presupusul fiu al designerului Cătălin Botezatu, a jucat rolul lui Moş Crăciun, el împărţind cadouri manechinelor care au urcat pe podium.

Finalul prezentării de lenjerie intimă a fost incendiar. Sub privirile iubitului ei, Adrian Cristea, aflat în public, Bianca Drăguşanu a urcat pe podium la braţul lui Moş Crăciun Adrian Iordache. După ce şi-a luat cadoul, frumoasa roşcată i-a făcut şi ea un dar “Moşului”: un pupic pe nas.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI