Acasă Mioritic Loredana Groza este propriul sau stilist

Loredana Groza este propriul sau stilist

103
0
DISTRIBUIȚI

Loredana Groza este o persoana practica si chibzuita si declara ca uraste sa faca shopping.

„Nu sunt atat de innebunita sa merg la cumparaturi, pe cat s-ar parea. Dar imi place foarte mult sa ma implic in toate aspectele meseriei mele. Chiar si in telenovela, majoritatea hainelor sunt gasite si combinate de mine. Asa ca, fiind propriul meu stilist, trebuie sa fac si aceasta corvoada numita shopping. De multe ori, urasc sa fac shopping,” a declarat actrita din Mostenirea.
Cantareata spune ca nu pierde ore integi la cumparaturi, ci prefera mai degraba sa fie chibzuita. „E usor sa cheluim multi bani si sa nu cumparam nimic,” spune Lori.
„Imi place sa investesc cu cap si nu-mi place sa arunc cu banii pe un lucru pe care il pot folosi doar o data,” a incheiat Loredana Groza.

„Nu sunt atat de innebunita sa merg la cumparaturi, pe cat s-ar parea. Dar imi place foarte mult sa ma implic in toate aspectele meseriei mele. Chiar si in telenovela, majoritatea hainelor sunt gasite si combinate de mine. Asa ca, fiind propriul meu stilist, trebuie sa fac si aceasta corvoada numita shopping. De multe ori, urasc sa fac shopping,” a declarat artista.

Cantareata spune ca nu pierde ore integi la cumparaturi, ci prefera mai degraba sa fie chibzuita. „E usor sa cheluim multi bani si sa nu cumparam nimic,” spune Loredana.

„Imi place sa investesc cu cap si nu-mi place sa arunc cu banii pe un lucru pe care il pot folosi doar o data,” a incheiat Loredana Groza.

DISTRIBUIȚI