Acasă Mioritic Bianca Dragusanu are dureri de cap, dar nu din cauza lui Bote’

Bianca Dragusanu are dureri de cap, dar nu din cauza lui Bote’

154
10
DISTRIBUIȚI

Bianca Dragusanu a scapat de durerile de cap cauzate de relatia cu Catalin Botezatu si acum  se confrunta cu o noua dilema: cu sau fara aer conditionat?

bianca dragusanu masinaAflandu-se in permanenta in preajma aparatelor de aer conditionat, frumoasa asistenta a lui Capatos, sufera ingrozitor, de cateva zile,  de o migrena extrem de suparatoare. Pentru ca petrece destul de mult timp in autoturismul ei, dotat, evident cu clima, iar acasa nici nu se gandeste sa adoarma fara sa porneasca aerul conditionat, Bianca s-a pricopsit cu o cefalee puternica. „Sunt dependenta de aerul conditionat, nu pot sa traiesc fara asa ceva si acum imi vine sa plang de durere. Am sa incerc sa renunt la aer si daca nu-mi trece, am sa consult cu siguranta un medic”, a declarat Bianca pentru eMulte.ro.

10 COMENTARII

  1. De ce le criticati mai atat ? Sunt oameni si ele , si nu puteti spune de ele ca sunt panarame si chestii , pentru ca tot ceea ce fac ele , faceti si voi fetelor , iar voi baieti , nu aveti ce face , le injurati si le vorbiti urat dar ati face orice ca sa le aveti 1 minut in fata voastra .