Acasă Showbiz & TV Stii povestea unei familii care merita un trai mai bun? Poti sa...

Stii povestea unei familii care merita un trai mai bun? Poti sa ii ajuti!

434
1
DISTRIBUIȚI
visuri la cheie inscrieri

Au inceput inscrierile pentru noul sezon Visuri la cheie!

Viața poate dărâma oameni, dar nu le poate nărui visurile! Dacă știi o familie care merită să aibă un trai mai bun și o casă adevărată, complet utilată, în care să-și creeze amintiri de neuitat, poti sa ii ajuti! Trebuie doar sa intri pe site-ul visurilacheie.protv.ro și sa spui povestea ei!

În primele trei sezoane, echipa Visuri la cheie a mers zeci de mii de kilometri prin țară, a petrecut sute de ore pe șantier împreună cu constructori și voluntari, a făcut planuri și a pus foarte mult suflet în fiecare proiect, iar 25 de familii cu care soarta a fost dură au primit șansa la o viață mai bună și motive să zâmbească în fiecare zi. Însă toate acestea nu ar fi fost posibile fără ajutorul celor care au făcut cunoscute poveștile unor familii extraordinare care aveau nevoie de ajutor. Aceștia s-au implicat activ pentru a schimba destine și pentru a implini  visuri frumoase.

Emisiunea Visuri la cheie le-a adus de fiecare dată românilor emoţie, inspiraţie, bucurie, lacrimi de fericire şi motive să creadă că dorinţele pot deveni realitate cu ajutorul oamenilor.

Implică-te, fii alături de cei care au nevoie de ajutor, fă-le cunoscută povestea și poti clădi si tu Visuri la cheie!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Mă numesc Mihaila Victorita 35 ani si am avea nevoie de ajutorul dv suntem o familie formata din 4 membrii eu sunt salariata cu un salariu minim pe economie soțul 40 ani pensionat pe caz de boala și cu o pensie de handicap și 2 copii minori 8 ani și 10 ani. Căsuța noastră cu 2 camere o baie și o bucătărie ar avea nevoie de acoperiș pt ploua vara și iarna și pereții sunt mereu uzi.Locuim în București și am avea nevoie de ajutorul dv.Va mulțumim 0767731849.