Acasă Showbiz & TV Steven Segal este cetatean rus

Steven Segal este cetatean rus

342
0
DISTRIBUIȚI
steven segal cetatean rus

Steven Segal, cetatean rus! Președintele rus, Vladimir Putin, a semnat ordinul de acordare a cetateniei pentru actorul american.

Steven Segal, in varsta de 64 de ani, a participat la mai multe evenimente de arte martiale in Rusia si nu a facut un secret din faptul ca e un susținător vocal al liderului rus, Vladimir Putin.

Purtatorul de cuvant al presedintelui rus, Dmitri Perkov, a declarat ca Seagal a cerut insistent o buna perioada de timp să i se acorde cetățenia rusă, si a precizat ca starul filmelor de actiune este cunoscut pentru sentimentele calde pe care le nustreste pentru Rusia.

Segal a fost felicitat chiar de vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, pe Twitter, dupa ce actorul a primit cetatenia rusa: „Îl felicit pe prietenul meu, Steve, pentru ca a devenit compatriotul nostru!”

În anii ‘90, actorul – care are origini rusesti – a deschis o sucursală a lanțului de restaurante Planet Hollywood in Moscova, iar de atunci a participat într-o serie de campanii de publicitate pentru diverse firme din Rusia.

Steven Segal a fost impresionat de Vladimir Putin inca de la prima lor intalnire, astfel ca si-a dorit sa il cunoasca pe cel mai important om din Rusia mai indeaproape: „Prima dată când am intrat în casa lui am văzut o statuie în mărime naturală a Kano Jigoro, fondatorul judo-ului”, a spus actorul despre primul său contact cu președintele Putin.

Seagal nu este prima celebritate careia i-a fost acordată cetățenia de către autoritatile de la Kremlin. Actorul francez Gerard Depardieu a devenit cetatean rus în anul 2013. Cu aceasta ocazie, actorului, care a dorit sa scape de plata unor taxe catre statul francez, i-a fost oferit si un apartament într-un orașel din Rusia.

Un alt american care a primit cetatenia rusa este boxerul Roy Jones Jr. La scurt timp dupa primirea vestii, sportivul a scris pe site-ul sau: “aceasta este cea mai fericită zi din viața mea”.

DISTRIBUIȚI