Acasă Showbiz & TV Saptamana si golden buzz-ul la Romanii au talent. Cine i-a mai impresionat...

Saptamana si golden buzz-ul la Romanii au talent. Cine i-a mai impresionat pe jurati?

871
0
DISTRIBUIȚI

Al patrulea golden buzz al sezonului #7epic Românii au talent va fi apăsat mâine seară!

Jurații și gazdele emisiunii se întrec în replici extrem de amuzante si vor analiza atent fiecare talent care va urca pe scenă și vor avea parte de surprize din partea concurenților. În cea de-a cincea ediție Romanii au talent vor fi momente fabuloase de canto, dans, beatbox, patinaj pe role, magie sau flair bartending, cu energie și distracție la cote maxime. Tot atunci, Mihaela Radulescu si Florin Calinescu vor purta o discuție foarte serioasă, a carei temă sunt săriturile… de tot felul.

Iata care sunt cele mai importante momente din cea de-a cincea ediție Românii au talent:

  • Un concurent care și-a mai încercat norocul la Românii au talent va urca vinerea aceasta pe scenă cu un moment îmbunătățit și foarte hotărât să obțină 4 DA. ”E destul de interesant ce am văzut eu, ce am auzit încă mă bântuie și mă frământă. De ce ești așa de concentrat și de serios?”, îi va spune nedumerit Florin Călinescu, încercând să înțeleagă talentul tânărului.
  • Viorel talent revine la Românii au talent! O surpriză de nedescris pentru jurați! Concurentul îi surprinde cu numărul pregătit și cu energia cu care va urca pe scenă. Pentru prima dată, Andi se va urca pe masa juriului și va dansa, iar sala va fi în delir. Când a aflat că Viorel va veni la preselecții, nici Răzvan Fodor nu s-a putut abține și a mers în culise, să vadă de aproape fenomenul, însă concluzia lui Viorel va fi: ”Mihaela a fost cea mai criminală femeie și explozivă!”.
  • Un moment incredibil de forță îi va uimi pe toți cei din sală. Un concurent cu un trup perfect va executa impecabil elemente extrem de dificile și îi va face pe jurați să spună în repetate rânduri: ”Vai de capul meu! Deci, e cam bun… și frumos, și bun! Ufff… Tot numărul m-am uitat pe fundul tău… Vreau să văd ce scrie! Hai să terminăm mai repede, mă deprimă!”.
  • Un alt moment surprinzător va fi prezentat mâine seară de un concurent care își va etala talentul într-un mod inedit. ”Am zis amândouă că vei face striptease, așa se vedea din spate. Începi un dans la propria bară…”, vor spune jurații.
  • Omul și vioara sau scripcarul de pe acoperiș. Cu un look interesant și foarte multă modestie, un concurent va reuși să-i vrăjească pe jurați cu momentul său și va crea o stare de plutire în întreaga sală, iar cu această ocazie va fi reinventat conceptul de „piele de găină”. ”Trebuie să spun că au trecut multe viori aici pe scenă, dar niciuna nu a sunat așa cum a sunat vioara asta a ta. Ești mai preus de cuvinte și de voturi.”, va spune Andi, fascinat de reprezentație.
  • Dans pe role! Un moment inedit, plin de pasiune, doi concurenți frumoși care se potrivesc perfect, costume spectaculoase, mișcări incredibile, piruete, sărituri și foarte mult echilibru. ”Mă, dar frumoase sunt moldovencele!”, va spune Smiley. ”Iată cum din mititelu’ puteți să faceți un moment măricelu’. Sunteți și cascadori și artiști și așa mai departe…”. Datorită acestui moment, Andi va face o mărturisire care îi va surprinde pe toți.
  • Un concurent va veni cu gânduri pașnice la Românii au talent și nu se va așteapta la ce va urma. Va reuși să creeze un moment vibrant, iar juriul va spune: ”Ce diliu e, frate!”. Va fi unul dintre cele mai surprinzătoare momente din show! Jurații vor fi șocați și vor repeta: ”Nu se poate, nu se poate, nu se poate! Ce ai făcut? Bravo, ne-ai ucis! Nu bănuiam că la o astfel de apariție o să-mi creezi o astfel de emoție”. Îl vom vedea pe unul dintre jurați așa cum nu l-am mai văzut până acum și îi va lăsa pe toți fără cuvinte când va apăsa butonul auriu.

Cea de-a cincea ediție Românii au talent ne va aduce un spectacol fascinant, plin de dinamism, un mix perfect de talent, care ne va trece rapid de la emoție la amuzament și de la o stare de visare la momente pline de energie.

DISTRIBUIȚI