Acasă Showbiz & TV Il mai tii minte pe pustiul din „Al saselea simt”? Uite cum...

Il mai tii minte pe pustiul din „Al saselea simt”? Uite cum arata acum!

478
0
DISTRIBUIȚI
pustiul din al saselea simt

Au trecut mai bine de 15 ani de la premiera filmului „Al saselea simt”. Pustiul care l-a interpretat pe Cole Sear, Haley Joel Osment, a facut un rol remarcabil, iar replica sa: „Vad oameni morti” inca reuseste sa iti faca pielea de gaina. 

 

Poate mai putini dintre voi stiti ca tatal lui Haley Joel Osment, Eugene Michael Osment, si el actor de teatru si film, s-a asigurat ca fiul lui a citit de doua ori intregul scenariu al filmului, inainte de a merge la auditii. 

Eugene i-a spus fiului sau ca filmul pentru care merge la auditii este unul despre comunicare si nu unul de groaza. Regizorul M. Night Shyamalan a fost atat de impresionat de interpretarea lui Haley Joel Osment, incat i-a spus directorului care se ocupa de casting ca nu vrea sa mai faca filmul, daca pustiul nu va juca in el.

Interpretarea pustiului din ‘Al saselea simt’ i-a adus, printre altele, premiul „Critics Choice” pentru cea mai buna interpretare a unui copil si nominalizari la Oscar si Globul de Aur la categoria cel mai bun actor in rol secundar.

Desi replica lui, „vad oameni morti”, inca il urmareste, ea ajungand pe locul 44 in topul citatelor din filme din istoria cinematografiei americane, Haley Joel Osment nu a putut sa repete performanta din „Al saselea simt”. Una dintre ultimele sale colaborari cu cinematografia este cea din 2015, cand a facut parte din distributia filmului „Anturaj”.

haley joel osment acum

In film a mai jucat si Mischa Barton, ea avand rolul Kyrei Collins, fetita ucisa de mama ei.