Acasă Showbiz & TV Daniel Buzdugan, de 3 ori în ultimii 5 ani la Muntele Athos:...

Daniel Buzdugan, de 3 ori în ultimii 5 ani la Muntele Athos: “Creează dependenţă”

1310
0
DISTRIBUIȚI

      Actor, prezentator tv şi realizator de programe radio, Daniel Buzdugan duce o viaţă agitată, iar atunci când simte că are nevoie de o oază de linişte, se regăseste la Muntele Athos.

Invitatul Florentinei Fântânaru în ediţia de sâmbătă a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars îi va marturisi acesteia că doar în ultimii 5 ani a mers de 3 ori în locul sfânt: “Creează dependenţă! La un moment dat, când am ieşit de acolo, aveam senzaţia că dacă m-aş fi putut conecta la o maşină, aveam energie să îi dau curent!”, a povestit Daniel. Dealtfel, se spune ca cine calca o data pe Muntele Athos, simte nevoia sa revina mereu.

Pe Muntele Athos, Daniel Buzdugan s-a intalnit cu un grup de romani care nu au pierdut ocazia sa se fotografieze cu acesta. Întrebat de Florentina când a simţit că îl are pe Dumnezeu alături, Daniel îi va răspunde: “M-am născut la 7 luni, la doar 1100 de grame, cu şanse mici de a supravieţui. Asta a fost o minune care s-a întâmplat în viaţa noastră!”. Dacă ar alege sau nu calea monahismului, dar şi ce minune ar face, daca i s-ar oferi ocazia, Daniel Buzdugan vorbeşte deschis sâmbăta aceasta, în Ajunul Floriilor, de la 13.00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

DISTRIBUIȚI