Acasă Showbiz & TV Cum arata cei cinci copii ai lui Arnold Schwartzenegger si cine ii...

Cum arata cei cinci copii ai lui Arnold Schwartzenegger si cine ii seamana mai mult?

675
0
DISTRIBUIȚI
copiii lui arnold schwartzenegger

Fostul Mr. Olimpia, actor si guvernator al Californiei, Arnold Schwartzenegger are cinci copii, din care patru cu fosta sotie, Maria Schriver, si unul, dintr-o relatie extraconjugala cu o alta femeie.

Maria Schriver, de profesie jurnalist, i-a fost alaturi lui Schwartzenegger pana in 2011, si are impreuna cu actorul patru copii: Katherine Eunice Schwarzenegger, Christina Maria Aurelia Schwarzenegger, Patrick Schwarzenegger si Christopher Sargent Shriver Schwarzenegger.

Katherine Eunice Schwarzenegger

este cea mai mare dintre frati, are 26 de ani, iar la varsta de 19 ani a scris o carte menita sa ii ajute pe cei care intampina probleme legate de felul in care se vad, si isi accepta corpul. Katherine merge pe aceeasi linie, avand un blog, katherineschwarzenegger.com, prin intermediul caruia ofera diverse sfaturi cititorilor sai.

Katherine Eunice Schwarzenegger

Christina Maria Aurelia Schwarzenegger 

este a doua ca varsta, (nascuta in 1991), si a terminat cursurile universitatii Georgetown.

Patrick Schwarzenegger

este cel mai mare dintre baietii lui Arnold si ai Mariei Schriver, si probabil cel mai cunoscut. Tanarul a cochetat cu actoria dar si cu modellingul.

Mandatory Credit: Photo by Jim Smeal/BEI/REX Shutterstock (4443811er)
Patrick Schwarzenegger
Tom Ford show, Autumn Winter 2015, Womenswear Collection Party, Los Angeles, America – 20 Feb 2015

Christopher Sargent Shriver Schwarzenegger

este mezinul familiei, in varsta de 19 ani, si a terminat liceul in vara anului trecut. Absolvirea liceului a fost o ocazie potrivita pentru parintii lui sa se intalneasca din nou.

In timpul casatoriei cu Maria Schriver, Arnold a avut o relatie cu menajera, in urma careia i s-a nascut inca un fiu.

Joseph Baena

este mai mic decat Christopher cu 5 zile. Arnold Schwartzenegger a aflat ca este copilul sau abia cand Joseph a implinit varsta de 8 ani, si a inceput sa-i semene din ce in ce mai mult.

Din 2011, de cand s-a aflat in mod public ca Joseph Baena este fiul sau, Arnold a petrecut mult timp cu acesta, si se pare ca, dintre toti copiii, Joseph seamana cel mai mult cu tatal sau.

 

DISTRIBUIȚI