Acasă Showbiz & TV Cel mai sexy infractor a ajuns sa traiasca o viata de lux

Cel mai sexy infractor a ajuns sa traiasca o viata de lux

240
0
DISTRIBUIȚI
infractor sexy traieste o viata de lux

Norocosul Jeremy Meeks a devenit faimos dupa ce o fotografie a sa a fost postata pe pagina de Facebook a sectiei de politie responsabila de arestarea lui, in 2014. In timpul in care a fost incarcerat, femeile postau comentarii in care spuneau ca isi doresc sa intre si ele la inchisoare pentru a fi impreuna cu Jeremy.

Dupa un an si jumatate de inchisoare Jeremy a iesit cu un cont de instagram cu peste 600.000 de followers, iar in prezent cei care il urmaresc sunt in numar de 720 de mii.

La scurt timp dupa ce Jeremy a iesit din inchisoare, a inceput sa pozeze ca model, iar astazi, fostul infractor a ajuns sa traiasca o viata de lux, la care nu spera.

 

Good to be home

O fotografie postată de JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) pe

Jeremy Meeks posteaza pe Instagram fotografii cu vila in care locuieste acum impreuna cu sotia si copiii, dar si cu un Maseratti in valoare de 150000 de dolari. Fostul puscarias ii multumeste lui Dumnezeu pentru viata pe care o duce acum, iar cei care ii urmaresc contul de Instagram il felicita, unul dintre admiratori scriindu-i: „Nu contează ce ai făcut, aminteste-ti intotdeauna ca „fiecare sfânt are un trecut, iar fiecare păcătos are un viitor.”