Acasă Showbiz & TV Ce spune Angelina Jolie despre efectele despartirii de Brad Pitt

Ce spune Angelina Jolie despre efectele despartirii de Brad Pitt

415
0
DISTRIBUIȚI

Într-un interviu pentru promovarea noului ei film, Mai întâi mi-au ucis tatăl, filmat in Cambodgia, actrița în vârstă de 41 de ani și regizor al filmului a fost întrebata despre incidentul care a dus la depunerea actelor pentru divorțul de Brad Pitt, în luna septembrie a anului trecut.

„Nu vreau să spun foarte mult despre asta, cu excepția faptului că a fost un moment foarte dificil pentru noi, ca familie. Iar noi vom fi întotdeauna o familie „, a spus Angelina Jolie, cu ochii plini de lacrimi. „Vom trece peste asta și, sperăm, să ne faca o familie mai puternică.”

„Familia mea, toti am trecut prin momente dificile”, a spus actrita, atunci când a fost întrebata despre modul în care face fata stresului despartirii. „Ma concentrez asupra copiilor mei, copiilor noștri, și obiectivul meu este sa găsesc o cale sa iesim din asta. Și, după cum am spus, suntem pentru totdeauna o familie. Acesta este modul în care facem fata. Incercam sa găsim o cale ca sa iesim din asta, astfel incat sa ne faca mai puternici și mai apropiati unul de celalalt.”

În luna septembrie, la scurt timp după ce cuplul a anunțat decizia de a se desparti, Brad Pitt si Angelina Jolie au inceput lupta pentru custodia fizică și juridică a celor șase copii. Desi nu au ajuns inca la un acord, actorul i-a putut vedea  pe copii de Crăciun.

angelina jolie si copiii

Angelina si-a dus toti copiii, zilele trecute, sa il intalneasca pe regele Cambodgiei, Norodom Sihamoni. Cel mai mare dintre copii, Maddox, in varsta de 15 ani, a fost adoptat din Cambodgia in 2002.

DISTRIBUIȚI