Acasă Showbiz & TV Ce copii cu parinti celebri au ajuns modele bine platite?

Ce copii cu parinti celebri au ajuns modele bine platite?

358
0
DISTRIBUIȚI
copii celebri lansati in moda

Ajutati de gene dar si de celebritatea parintilor, copiii vedetelor nu au vrut sa fie umbriti de notorietatea numelor pe care le poarta si s-au lansat in modelling. Asemanarea cu parintii este izbitoare!

 

fiica lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis

Lili Rose Depp

Fiica Vanessei Paradis si a actorului Johnnny Depp a prezentat colectia de ochelari de soare Channel in vara acestui an.

copiii lui Cindy Crawford

Kaia si Presley Gerber

Copiii vedetelor Cindy Crawford si ai lui Rande Gerber, ambii foste modele, in prezent, Rande fiind om de afaceri, demonstreaza ca aschia nu sare departe de trunchi. Lansati in moda in 2015, Kaia si Presley au atras atentia marilor branduri, astfel ca anul acesta au ajuns sa apara in prezentarile Miu Miu si Moschino. 

copiii lui Will Smith

Willow si Jaden Smith

Copiii celebrilor actori Will Smith si Jada Pinkett Smith au un look „efortless cool”, ei aparand in campaniile cunoscutelor branduri Louis Vuitton si Channel.

copiii lui David Beckham si ai Victoriei Beckham

Brooklyn si Romeo Beckham

Nu stim exact cu cine seamana mai mult, cu David sau cu Victoria Beckham? Le-au mostenit trasaturile fizice si au capatat si atractia catre fotbal dar si catre moda: ambii au participat la campanii ale gigantului Burberry.

fiica lui Jude Law si Sadie Frost

Iris Law

Fiica actorului Jude Law si a fostului model Sadie Frost a avut aparitii in cateva reviste, iar incepand cu luna septembrie a acestui an a semnat un contract cu Channel.

fiica Madonnei

Lourdes „Lola” Leon

Fiica Madonnei, Lourdes, a participat la campania pentru promovarea parfumului Pop, semnat Stella McCartney, si a declarat ca ii multumeste mamei sale, care o ajuta dandu-i sfaturi in materie de stil.

Kendall si Kylie Jenner Kendall si Kylie Jenner

Cunoscute mai ales datorita prezentei lor timp de 9 ani in reality show-ul familiei, Keeping Up With the Kardashians,  Kendall si Kylie Jenner au reusit si in moda, desi Kylie inca aspira la contractele semnate de sora ei mai mare, cu Estee Lauder, Marc Jacobs, Fendi si Victoria’s Secrets, precum si la coperta revistei Vogue. In schimb, Kylie are un contract cu Puma si este mult mai populara in mediul online decat Kendall. 

Daca te nasti cu trasaturi fizice bune pentru modelling si te ajuta si numele pe care il porti, de ce sa nu profiti de asta?