Acasă Showbiz & TV Ce au in comun filmele cu cele mai mari incasari din 2016?

Ce au in comun filmele cu cele mai mari incasari din 2016?

364
0
DISTRIBUIȚI
filme cu cele mai mari incasari 2016

Oamenii fug de realitatea in care traiesc si prefera lumea fantastica. Iata filmele cu cele mai mari incasari in anul 2016!

 

Daca te uiti pe topul primelor 10 filme cu cele mai mari incasari in anul 2016, vei constata o legatura destul de evidenta intre ele: actiunea nu se petrece in realitate, ci in lumi imaginare. Am putea spune ca oamenii doresc cu disperare sa suprime sentimentele pe care le au in viata reala, stresul zilnic si depresia, si sa fuga de realitatea cruda, inconjurandu-se de lucruri care ii fac sa se simta mai bine.

 

Iata care sunt primele 10 filme cu cele mai mari incasari in anul 2016:

1.       “Finding Dory”: 486 milioane $ – Nota IMDB 7.6

Acțiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, Finding Nemo, și îi are ca participanți pe Marlin (Albert Brooks), Nemo și Gașca din Acvariu, printre alții. Locul peripețiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar în poveste își vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei și va învăța între timp și câteva lucruri esențiale despre importanța familiei.

2.       “Captain America: Civil War”: 408 milioane $ – Nota IMDB 8.0

Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să se întrebe dacă există vreo șansă să îi țină în frâu pe supereroi. O lege mondială îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America crede că aceasta limitează libertățile individuale. Alți supereroi se aliază pozițiilor celor doi Răzbunători, iar curând se va ajunge la un război civil al supereroilor. 

3.       “The Secret Lives of Pets”: 368 milioane $ – Nota IMDB 6.6

Illumination Entertainment și Universal Pictures prezintă cel de-al cincilea lor proiect comun, animația SINGURI ACASĂ, o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.

Superstarurile Eric Stonestreet și Kevin Hart debutează ca voci de animație de lung metraj, și lor li se alătură Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress și Albert Brooks.

 

4.       “The Jungle Book”: 364 milioane $ – Nota IMDB 7.6

Celebra colecție de povestiri a lui Rudyard Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Jon Favreau. Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha în junglă, devenind prieten la cataramă cu voiosul urs Baloo și precauta panteră neagră Bagheera. Pornit în căutarea familiei sale, Mowgli va trebui să-l înfrunte pe regele maimuțelor, pe înfometatul piton Kaa, dar și pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima întregii jungle! Va reuși micul Mowgli să-și regăsească părinții?

5.       “Deadpool”: 363 milioane $ – Nota IMDB 8.1

Supranumit „mercenarul cu gură mare”, Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin, însă, și cu unele inconveniente: instabilitatea psihică și un fizic desfigurat.

6.       “Zootopia”: 341 milioane $ – Nota IMDB 8.1

În oraşul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

7. “Batman v Superman: Dawn of Justice”: 330 milioane $ – Nota IMDB 6.8

Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman și Superman sunt în război, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent.

8.       “Suicide Squad”: 325 milioane $ – Nota IMDB 6.5

Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

9.       “Doctor Strange”: 222 milioane $ – Nota IMDB 7.9

Când strălucitul, dar egocentricul neurochirurg Stephen Strange își pierde abilitatea de a opera în urma unui accident, un viitor sumbru pare să-i fie destinat. Dar o întâlnire providențială cu Cea Antică, vrăjitoarea supremă retras în sihăstrie pe culmile din Himalaya, i-ar putea deschide lui Strange calea către secretele magiei. Numai că Cea Antică, deranjată de egoismul lui Strange, se va lăsa cu greu convinsă să-l transforme în învățăcelul său. Va reuși doctorul să devină Vrăjitorul Suprem, gata să apere Pământul de forțele magice din Univers?

10.   “Fantastic Beasts and Where To Find Them”: 199 milioane $ – Nota IMDB 7.8

“Fantastic Beasts and Where to Find Them” o face pe autoarea J.K. Rowling să se întoarcă în universul Harry Potter, avandu-l ca erou pe Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts. Filmul îi prezintă aventurile lui Newt, care nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

Sursa: http://www.boxofficemojo.com/

 

 

 

DISTRIBUIȚI