Acasă Showbiz & TV Andi Vasluianu: „Am avut sase luni de panica, pentru ca am facut...

Andi Vasluianu: „Am avut sase luni de panica, pentru ca am facut o greseala!”

947
0
DISTRIBUIȚI

Este unul dintre cei mai apreciaţi tineri actori români, cu peste o sută de roluri la activ şi numeroase premii, dar recunoaşte că a făcut şi mici greşeli, care l-au costat destul de scump. Andi Vasluianu vorbeşte duminica aceasta, de la ora 13:00, la “Dincolo de aparenţe”, despre rolul care l-a afectat şi după mai bine de jumătate de an după încheierea spectacolului.

“Am avut atacuri de panică după un personaj din “Din viaţa insectelor”, în regia lui Victor Ioan Frunză. Am avut vreo şase luni de panici, pentru că am făcut o greşeală, m-am băgat mai mult decât ar fi trebuit în sosul ăla!”, îi va povesti Andi Florentinei. “M-am cam luptat cu asta. Nu prea mai puteam să adorm de frică. A apărut dintr-o data un atac de panică şi nu am ştiut ce să fac. Mi-a fost ruşine mult timp să vorbesc despre asta!”, a mai completat îndrăgitul actor.

Vorbind despre modalitatea secretă din care îşi ia energia pentru proiectele sale, Andi Vasluianu a marturisit ca practica sahaja yoga. “Fac sahaja yoga de 20 de ani, de când aveam eu 19 ani. Tatăl meu practica sahaja yoga, aşa am ajuns acolo. Iniţial am fost destul de neîncrezător, dar am învăţat să meditez şi de atunci nu am renunţat niciodată. Rar sar o zi.”, îi va povesti Andi Florentinei, completând: “Este prima oară când vorbesc public  despre asta!”.

 

DISTRIBUIȚI