Acasă Sex tips Vrei sa ne mutam impreuna?

Vrei sa ne mutam impreuna?

242
2
DISTRIBUIȚI

Ca barbat, libertarea si penisul tau vor fi intotdeauna cele mai de pret bunuri (desi penisul, din pacate, este numai temporar functional), urmate indeaproape de abilitatile sociale, inteligenta si aspect.

Ok, deci ai mai mult de doua bunuri de care sa te tii bine dar primele doua sunt cele mai importante si lucreaza impreuna ca o echipa. Ceea ce inseamna ca, atunci cand una din ele e scoasa din joc, jucatorul ramas in teren nu va putea sa faca fata atacului de unul singur… mai ales penisul care poate fi mituit usor.

Una din multele circumstante in care una sau amandoua pot fi pierdute, este acel punct in relatie in care unul, sau ambii parteneri, isi exprima dorinta de a se muta impreuna.

Atentie, pericol!

Presupunand ca partenera ta este cea care face temuta propunere, cum stii daca este timpul pentru a face acest pas?

Pai, pentru inceput, daca te gandeai sa o parasesti, nu te muta cu ea decat daca ai cumva vreum plan malefic de a-i spune adio in asa fel incat sa o faci sa planga timp de 10 ani, timp in care va avea grija sa dezvolte o ura irationala fata de toti barbatii… intelegi ideea… dar, crede-ma, asemenea consecinte nu fac cinste nici unui barbat, orice ai tinde tu sa crezi.

Oricum, poate ai alte sentimente pentru ea… ceva gen dragoste, poate? Cu toate astea nu ai luat niciodata in calcul optiunea de a va muta impreuna. Probabil, primul tau raspuns va fi sa cauti usa. Este un raspuns normal in fata unei situatii amenintatoare la adresa libertatii tale, sau o captivitate ipotetica a penisului. Deci in prima faza, instinctiv, o s-o respingi, poate cu blandete, poate putin cam brutal, lovind si tipand ca un copil mic.

Acum, asta o va face sa planga (din nou) si sa-si puna semne de intrebare in legatura cu relatia voastra, din moment ce femeile percep asemenea refuzuri drept semne ale neglijentei, sau ale unei relatii aflate pe drumul catre prapastie.

Daca ma iubeai n-ai fi reactionat asa!”

Cuvintele astea or sa zboare dingura ei ca gloantele, insotite de o sumedenie de alte acuze si lacrimi, si suspine, si iar acuze. Dar pentru ca tii la tine (si poate si la ea), gaseste un loc ferit si gandeste-te la propunere pe indelete.

Ai locuit vreodata, fie si numai pentru doua zile cu ea? Si daca da, cum a fost? A fost placut sau a fost aproape de iadul pe care-l simti acum?

Odata ce gasesti un raspuns, e timpul sa iei o decizie.

Daca raspunsul e nu, atunci insira toate motivele pe care le-ai putut gasi pentru a-I explica decizia luata.

Nu te muta cu ea de test, asemenea actiuni pot fi uneori dezastruoase.

In clipa in care iei o decizie, o iei pentru amandoi, si nici o femeie nu te va ierta prea usor daca tu iti iei un angajament pe care mai apoi nu-l vei putea duce la indeplinire. Tine minte ca nu esti singur in relatia asta, si orice decizie vei lua o va afecta si pe ea.

Daca te-ai decis sa faci acest pas, pregateste-te pentru ce urmeaza.

Mutatul impreuna este uneori o metoda de “contraceptie masculina” prin care o femeie se asigura partial ca barbatul ei nu ramane “insarcinat” cu iesiri la bere cu tovarasii, libertate nelimitata, prea mult timp de unul singur, cheltuit bani pe prostii si asa mai departe.

Daca esti gata sa renunti la toate aceste lucruri, fii sigur ca te gandesti de doua ori inainte de a face acest salt, care se poate dovedi o experienta nefericita.

Sursa: Askmen

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII