Acasă Sex tips Vibrator pe motorina

Vibrator pe motorina

230
5
DISTRIBUIȚI

Adinuta din Craiova scrie:
„Draga V,
Prietenul meu crede ca sunt nimfomana. Eu cred ca e ceva normal sa vreau sa ma trezesc si sa adorm in el (sau ea, o iau cum vreau). Mi-a cumparat un vibrator, dar am renuntat ca mi se termina tot timpul bateria cand mi-era “lumea” mai draga. Eu m-am culcat cu toti prietenii lui ca sa-l determin sa “munceasca” mai mult. Nimic nu merge… Crezi ca eu am probleme? Imi poti da un raspuns, sau trebuie sa vin la un control?
Multumesc anticipat!”

Draga Adina, nu stiu daca esti nimfomana sau daca esti nimfomana, insa in mod sigur te pot sfatui sa renunti la vibratorul cu baterii, in favoarea unuia pe motorina. Porneste mai greu, miroase un pic mai neplacut, dar macar sta cu tine de „vorba” ore in sir. Daca te-ai culcat cu prietenii lui… e de bine. Inseamna ca sunteti ca o mare familie. De ce nu-l sfatuiesti sa-fi faca o asociatie care sa se numeasca „Femeia Noastra”?  Tu sigur n-ai probleme… esti un pic mai pofticioasa doar! N-ar fi rau sa vii la un control… dar sa iei si o sampanie cu tine! Te sarut si tinem legatura!

Aceasta categorie este un pamflet si trebuie tratata ca atare!  🙂

[ad#Google Adsense articol]

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Multumesc V,esti un geniu.Deja mi-am facut comanda de vibrator(mai era unul pe benzina,dar consuma mult si m-am gandit ca-mi fac datorii de nici nepotii mei n-o sa le termine de achitat)si mi-am programat o intalnire cu patronul OMV-ului in vederea unei colaborari.Am vorbit si cu prietenul meu si o sa-ti aplicam ideea cu asociatia,ar face orice pentru mine(sa te astepti sa primesti un biletel prin care o sa-ti ceara prietenia).
    P.S. Sunt in tren,vin la control(apropo de asta ..am o criza,tinta e controlorul ca s’asa n-am bilet),sper sa ajung curand(sunt multi pasageri),te pup!

  2. draga V, am si eu o problema.Am fost foarte atrasa de un amic apropiat al prietenului meu si drept dovada m-am culcat cu el o data.Nu imi doresc sa se mai intample insa acum nu-l mai pot privi in ochi cand ne intalnim toti si mi-e frica sa nu ma spuna prietenului meu. Cum sa fac sa trec peste acest incident???

  3. bai V,uite cum sta treaba…ti-as atasa o poza sa vezi cum sta ”treaba”, dar n-as mai avea material de laba…intr-adevar femeia nu minte, e din craiova. tin minte ca odata am incercat cu o beterie de Dacie, dar n-a fost incantata..ca cica ea nu haleste daciile, ca daca avem una de benveu…p**a mea mai intelege femeile….