Acasă Sex tips Tehnici de agatat pe care femeile vor sa le stie barbatii

Tehnici de agatat pe care femeile vor sa le stie barbatii

259
1
DISTRIBUIȚI

Te-ai intrebat vreodata de ce unii barbati au mai mult succes la agatat femei? Nu pentru ca arata mai bine decat altii, sunt mai destepti sau au buzunarele mai adanci, ci pentru ca au doua caracteristici: sunt increzataori in ei insisi si insistenti.

Unii asa s-au nascut, dar nu e neaparat nevoie sa fii stranepotul lui Dn Juan pentru a avea succes la femei. Trebuie sa tii cont de cateva reguli simple, care nu numai ca iti vor creste succesul in randul femeilor, dar te vor ajuta si sa le zgudui putin, cu atitudinea ta plina de incredere, dar de bun simt..

Fa contact vizual

Vrei sa stii daca apropierea ta va avea succes? Incearca sa faci contact vizual si vezi cum iti raspunde. Daca te priveste si ea, sau chiar iti zambeste, mergi si vorbeste cu ea. Daca iti evita privirea, sansele tale sunt reduse. In plus, treci in revista persoanele din incapere si incearca sa iti dai seama care sunt in cautarea unui partener.

O femeie spune mai multe din limbajul corpului. O femeie care scotoceste cu privirea barbatii din incapere, va fi mai receptiva decat cea care acorda mai multa atentie prietenilor cu care a venit. Contactul vizual est printre cele maimportante reguli cand vrei sa agati o femeie.

Nu iti arata interesul fata de ea si prietenele ei

Una dintre cele mai mari greseli ale barbatilor este sa arate interes pentru mai mult de o femeie din acelasi grup. Daca vrei sa ai succes, alege o singura femeiepe care sa o faci sa se simta speciala. Exprimandu-ti interes fata de prietenele ei, cu siguranta nu o vei face sa se simta speciala. Sansele sunt mari in acest caz sa pleci singur acasa.

Fa-o sa se simta cea mai hot femeie din lume

Deseori, o femeie va alege un barbat din simplul motiv ca o face sa se simta intr-un anumit fel. Prin urmare daca o vei face sa se simta cea mai frumoasa femeie din incapere, sansele sa vrea sa te mai vada si a doua oara sunt mari.

Nu folosi clisee, cand vine vorba de replici de agatat

Niciodata, dar niciodata sa nu faci asta. Daca totusi o vei face unul dintre cele doua lucruri ti se va intampla: ori vei parea ca incerci din rasputeri sa o agati, ori vei parea fara experienta. In loc sa faci asta, incearca sa fii tu insuti si sincer. Treci de formalitati si stai departe de barbatii care folosesc aceste replici pe femei.

Abordeaz-o in alte locuri decat baruri sau cluburi de noapte

Intr-un bar sau club de noapte o femeie este obisnuita sa fie abordata, asa ca va avea garda ridicata. Asta inseamna ca ai toate sansele sa fii refuzat, pentru ca e posibil sa fii al doilea dupa barbatul care tocmai i-a creat neplaceri, ori ultimul dintr-un lung sir de alti barbati care au abordat-o. Mai mult de atat, in cluburile de noapte, femeile se asteapta sa fie agatate di formeaza un zid de apararea impotriva celor nedoriti.

Daca o vei aborda intr-un alt loc, cum ar fi un supermarket sau o cafenea, nu se va astepta la gestul tau si va fi placut surprinsa.

Trebuie sa stii cand sa mergi mai departe

Inainte de a merge la agatat, repeta-ti: Nu e nimic mai rau decat un tip lipicios. Nu e important sa ii citesti numai limbajul corpului, ci si sa iti dai seama cand sa pleci.

De exemplu, daca isi plimba ochii prin camera fara sa fie atenta la tine, sau in timpul conversatiei casca, daca tu dai ce e mai bun din tine dar ea tot nu raspunde, atunci trebuie sa recunosti ca ai pierdut si e vremea sa pleci.

Pe de alta parte, daca semnalele sunt bune nu trebuie sa stai peste masura. Daca vei pleca in apogeul conversatiei, o vei face sa vrea mai mult.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI