Acasă Sex tips Sexul in apa

Sexul in apa

297
6
DISTRIBUIȚI

Cand va ganditi la sex, primele cuvinte care va vin in minte sunt: umed si alunecos, mai ales daca este vorba despre sex in apa. Sexul in apa nu este asa de simplu; intri in piscina si incepi treaba… De fapt, sexul in apa nu este o idee prea buna, mai ales pentru femei.

Desi sexul practicat in apa poate sa vi se para distractiv, trebuie sa va ganditi si la metodele de protectie, si, din pacate, daca va ganditi sa folositi prezervativ, trebuie sa stiti ca apa si prezervativele nu prea se impaca.

Din cercetari, s-a constatat ca apa calda si unele substante, precum clorul, pot afecta prezervativul, asa ca nu mai contati pe protectia pe care ar trebui sa v-o asigure.
O alta problema care ar trebui sa va puna pe ganduri este aceea ca sunt sanse mari ca acesta sa alunece, asa ca pregatiti-va cu cateva prezervative de rezerva.

Probabil va ganditi ca apa din piscina va duce la o lubrefiere mai mare, insa lucrurile nu stau deloc asa. Apa diminueaza lubrefierea naturala din corpul femeii, ceea ce poate duce la o partida de sex destul de neplacuta. Cel mai bine ar fi sa folositi un gel lubrefiant care nu este solubil in apa si care va ajuta ca penetrarea sa fie confortabila, pentru amandoi.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. Ca sa vezi…chiar credeam ca aflu ceva nou… Deci asta e problema?…de protectie si de lubrifiere? :)) Sa fim seriosi…Vara asta am avut niste partide de sex in apa cu fosta mea prietena…incredibile…ziua, seara…la mare, in piscina… foarte tare, frate! Suspans-maxim…lubrifiere-no problem…senzatia-senzatie:) De unde mai pui si ca in urma unei partide de sex in apa fara prezervativ…fata nu are cum sa ramana inscarcinata!!! (apa neutralizeaza tot) Pacat ca am aflat mai tarziu chestia asta :))

  2. Da…si o faza tare…este atunci cand o faci ziua in mare..si mai este un cuplu (necunoscuti) la vreo zece metri de u…si bineinteles fac si ei acelasi lucru…s Doamne…ce fel zambeam unii la altii..:)) mai lipsea sa ne salutam :))…si acum o tin minte pe o tipa cum se rupea ea acolo..se misca, sarea…si cand ne vedea pe noi o apuca rasu…:-)

    Sunteti tineri…distrati-va ca viata e frumoasa! 8->

  3. Allexinno :)) sincer se vede cat esti de informat din punctul asta de vedere pt informatia ta o femeie poate sa ramana insarcinata oricum nu conteaza ca e in apa sau ca nu e…eu zic sa te mai informezi…sper ca prietena ta nu e la fel de informata ca si tine ca pot de pe acuma sa te felicit …vei fi tatic :D…