Acasă Sex tips Secretele seductiei

Secretele seductiei

173
0
DISTRIBUIȚI

Succesul seductiei nu are nici o legatura cu banii pe care ii ai, trasaturile fizice sau statutul social. Persuasiunea sau seductia este strans legata de modul in care faci femeia sa se simta. Inseamna sa invoci sentimente in tinta ta intr-un mod constient si sistematic.

Cum gandeste un cuceritor

  • -invinge defensiva ei initiala
  • -incearca sa afli ce-si doreste la un barbat
  • -arata-i ca esti barbatul pe care si-l doreste

Vei observa probabil ca acest lucru este similar cu strategia vanzarii. Va trebui sa cunosti persoana careia vrei sa-i vinzi si care sunt nevoile si dorintele ei. Dupa aceea, va trebui sa o faci sa realizeze cat de mult vrea produsul tau, si cum ii poti satisface acea nevoie particulara. Iar toate astea fara a risca sa pari un vanzator insistent.

De remarcat este faptul ca nu poti face o femeie sa te placa spunandu-i-o. In schimb, subtil, va trebui sa o faci sa ajunga la concluzia ca esti barbatul pe care si-l doreste.

Fiind dragut cu o femeie, o poti face sa se simta confortabil in prezenta ta, dar in acelasi timp vei reduce atractia sexuala pe care o simte pentru tine.

Majoritatea barbatilor poate nu stiu asta, dar abilitatea ta de a te indeparta de o femeie este cea care creeaza atractia, deoarece creeaza tensiunea intre tine si ea. Este acelasi principiu vechi conform caruia vrem ceea ce nu putem avea.

Iata pasii pe care un cuceritor ii va face pentru a creea, a mari si a mentine dorinta sexuala a femeii fata de el.

In primul rand, cuceritorul va crea momente de fericire in tinta lui.

Dupa aceea, cuceritorul va creea tensiunea, luand inapoi acest ‘sentiment de bine’.Va planta in femeie sentimente de ‘neliniste’ prin absenta lui. Creand distanta intre el si ea, va duce nivelul de atractie la extrem. Este momentul in care este creata acea dorinta sexuala intensa.

Pasul final in acest proces este acela in care ‘tensiunea’ este eliberata si in care tu, cuceritorul, o lasi sa-ti pice in brate.

Femeile vor sa fie cucerite, dar mai presus de orice vor sa guste din acel fruct oprit, vor sa cucereasca ceea ce cred ca nu pot avea. Iar daca tu vei deveni acel ceva succesul este practic garantat. Mai departe trebuie doar sa stii cum s-o pastrezi… daca asta iti doresti.

[ad#adsense-articole]

Sursa: Askmen.ro

DISTRIBUIȚI