Acasă Sex tips Gonflabila era virgina?

Gonflabila era virgina?

214
5
DISTRIBUIȚI

Adrian: „Salut, Mi-am cumparat acum vreun an si ceva o jucarie (o femeie gonflabila) de la unul din magazinele de specialitate din Buc. Problema e ca am observat ca usor-usor renunt la sotia mea in favoarea ei. Cum procedez? Provoaca dependenta? Intr-o zi am vrut sa o arunc la ghena dar efectiv nu am reusit…o tineam in brate si imi dadusera lacrimile…era o cearta acerba in mine. Ce ma sfatuaiesti sa fac?”

V:

Intr-adevar, o problema delicata. Gonflabila era virgina? Cred ca asta e motivul pentru care te-ai indragostit atat de tare. Cat despre lacrimile care ti-au aparut in ochi cand ai vrut s-o arunci…. nu stiu ce sa zic. E interpretabila treaba. Daca tot spui ca tii atat de mult la ea, probabil ca ati facut dragoste ca 2 nebuni. Ai dezmembrat gonflabila, in toate pozitiile si toate locurile. Probabil, neatent intr-o zi, cand te iubeai cu ea in bucatarie, ai pus-o cu curul pe ceapa. Ar fi una din cauzele care ti-au starnit lacrimile. Eu zic totusi sa n-o arunci… s-ar putea sa mai ai nevoie de ea. Daca ai „spart-o”, transform-o si tu in colac si fugi la mare…. cica acolo ar fi femei multe.  Oricum, Adriane, daca te hotarasti s-o arunci…. sa ne spui la ce ghena, poate are vreunul dintre noi drum pe acolo. Si mie mi-ar fi buna, dorm singur de ceva vreme.  Are mobil? 🙂

 

Aceasta rubrica este un pamflet si trebuie tratata ca atare!  🙂

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. hahahaha…pentru ca trebuie sa iei sexu-n ras si viata-n p**a:)))))))))))))) iar daca vreunu din cei cu probleme sexuale cred ca aici e vindecarea, aici e lumina , aici e Mecca…….sunteti maxim de retardati:)))) logic ca si raspunsurile vor fii retoric de caterincos tratate, HALINOOOOOOOO:))))))))))))))……baietii nu sunt de la Libertatea, sunt de la CAN-CAN:))))))))