Acasă Sex tips La tara

La tara

245
7
DISTRIBUIȚI

Sunt Narcis din Covasna si am cam luat-o razna. Nu ma mai inteleg cu nevasta. Zilele trecute mi-a zis ca se duce la tara, eu am urmarit-o si am constatat de fapt ca o luase unul cu masina. I-am urmarit si cand au oprit undeva intr-o padure de la marginea orasului, m-am apropiat discret de masina si am prins-o chiar cand ii facea sex oral. In clipa in care m-a vazut, a pitit instrumentul dupa obraz si s-a ratoit la mine, ca de ce o urmaresc, n-are si ea nevoie de intimitate?  Eu am zis ca are dreptate, voi ce ziceti?

Mai Narcis(isiste), sunt de acord cu tine. Femeia are mare dreptate! Ce cautai s-o urmaresti daca ea ti-a spus ca se duce la tara? A iesit cu ea din oras? Da! Atunci e la tara! Cat despre faptul ca a pitit intrumentul dupa obraz.. nu stiu ce sa zic. Poate ca vorbea la ea. O folosea drept mobil si voia sa te sune sa-ti comunice ca a facut cu popas. Sau poate ca o durea maseaua si baiatul avea ceva energie in el, care-i lua durerea cu p**a.   Nu ai de unde sa stii! Esti fraier daca mai superi femeia. Las-o in pace, ca stie ea ce face!

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII

 1. narcis, stai jos si da-ti doua palme! cojones, daca mai avea omu’ putin si termina? stii si tu ce nasol e sa fii deranjat cand dai un mumu. cine te crezi tu…ernest? si mai zi-ne ceva: a ascuns facaletu’ sub obraz pe interior sau pe exterior? o tinea de cap? ti s-a sculat cand ai vazut-o cu altu? ce tarif avea? era lume multa la gratar in padure? mirosea a mici, carnati, astea…? ascultau magic fm sau manele? eu sunt sigur ca s-a dus la deruta cu ala in padure ca sa te incerce dac-o urmaresti. ca daca nu o urmareai, pleca la tara. dar te-a prins, vezi? tot tu ai picat de fraier, gelosule. poate baga si divort cere despagubiri. daca te-a mancat la cacacioasa…ce sa-ti fac?

 2. Draga Margarit,

  Deci, ca sa intelegem, a luat-o cu masina dupa care a luat-o cu p**a…e posibil sa fi ramas in pana si aveau nevoie de alt mijloc de transport.
  Florica, eu zic ca nu ai niciun motiv de suparare; doamna te iubeste si a demonstrat-o cand a incercat sa ascunda microfonul…sau poate n-a incercat sa-l ascunda, poate doar iti batea obrazul ca esti nesimtit si o urmaresti…cu pula, e adevarat, dar o meriti, Crin!

 3. Mai Narcis, ce cautai acolo, tata, sa terorizezi oamenii?? Vroiai sa muste muierea ta din carnatul bietului om, bagata in sperieti de tine?? Ala a luat-o cu masina, a avut grija de ea, nevasta-ta a vrut sa ii intoarca serviciul cu un gest de bun simt, sa il scape de laba de seara si tu, gata, in spinarea lor!! O fi avut si ea nevoie de masina, vroia sa care ceva la tara, niste pepeni, cartofi, omul, cavaler si bine crescut, s-a oferit sa ii fie suport ca tu nu te bagi la efort prelungit si tu gata, imediat, ai si sarit sa o opresti de la a-si exprima recunostinta.
  Jenant, bre, ar trebui sa bage divort nevasta-ta pentru abuz, tulburari de personalitate – auzi, o urmaresti, Dumnezeule, ce om!!!!
  Ai vazut ce delicata era, i-a ascuns instrumentul omului dupa bot, sa ii ramana sculata si sa nu se faca bietul om de rusine in fata ta, asemenea gest mai rar intalnesti!!!

  Narcis, trebuie sa ii aranjezi urgent omului domiciliul conjugal pentru un maraton de futai, sa isi recapete bietul om demnitatea pierduta de fapta ta si, pe deasupra sa ii platesti si daune materiale – iar pe nevasta-ta sa o lubrifiezi bine inainte si sa iti iei concediu, sa pleci undeva, sa nu ii mai deranjezi din sporturile la verticala.

  P.S. Ca masura suplimentara, da-ne noua numarul de telefon al nevesti-tii, sa verificam daca e in regula la psihic, dupa socul intreruperii din padure si sa verificam cum ii sta cu instrumentul pitit dupa obraz, e fotogenica sau nu? 😉