Acasă Sex tips La posta

La posta

165
2
DISTRIBUIȚI

„Buna ziua,

Sunt Mircea din Videle si am urmatoarea problema. In urma cu 2 ani, mi-am surprins iubita cu un vecin; am innebunit cand i-am vazut pe amandoi in pat giugiulindu-se. M-am enervat foarte tare si l-am zgornit iar ei i-am atras atentia ca e ultima oara cand face asa ceva. Cu putin mai bine de o luna in urma, i-am gasit un mesaj in telefon de la un fost coleg d’al ei de liceu in care i se adresa cu „iubita” si ii spunea ce i-ar face daca ar prinde-o. Va rog sa ma ajutati! Nu as vrea sa-i faca vreun rau!”

Salut, Mircea. Mai intai de toate as vrea sa te intreb unde stai in Videle, intrucat si eu am stat acum vreo 2 ani acolo si ma gandeam ca si eu ti-as fi putut fi vecin. Nu cred ca ai reactionat intocmai ca la carte. Parerea mea e ca nu trebuia sa-l zgornesti pe om din casa, oricat de multi nervi ai fi avut. Trebuia sa-l lasi sa-si termine treaba si abia apoi il aruncai in strada. Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun, dar esti un magar care n-are pic de bun simt fata de semenii lui. Oricum e de apreciat ca i-ai atras ei atentia, altfel cine stie cand o prindeai iar cu altul.  Referitor la mesajul din telefon, consider ca nu trebuie sa-ti faci griji daca spui ca era un fost coleg de liceu. Poate i-o fi zis „iubi” pentru ca uitase cum o cheama, ceea ce inseamna ca nu prea il intereseaza soarta ei. A intalnit-o undeva la o „posta” si nu i-a retinut numele. Stai linistit, nu cred ca liceanul ar vrea sa-i faca vreun rau. Cred ca vrea s-o cheme la o reuniune de 10 ani. Daca ai timp du-te si tu cu ea… o gasesti la… posta!  Mult succes!

Aceasta categorie este un pamflet si trebuie tratata ca atare! 🙂

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Vai frate daca eram in locul tau ii transham pe amadoi in cada, apoi turnam soda caustică peste ei si in cateva ore erau facuti terci…scoteam dopul de la cada si se duceau…daca vrei sa faci vreodata asa sa ai grija cu parul ca nu prea se dizolva in soda caustică da il poti arde …asa ca nu mai sta prea mult pe ganduri cand mai prinzi asa moment.