Acasă Sex tips Ea e virgina, iar eu nu vreau sa par magar…

Ea e virgina, iar eu nu vreau sa par magar…

221
5
DISTRIBUIȚI

Salut 🙂 am si eu o intrebare … de fapt, daca imi poti da un sfat. Am de aproximativ 3 luni o prietena, tin la ea destul de mult, chiar pot spune ca o iubesc. Si na .. k orice baiat vreau si eu sa am parte de un act sexual 🙂 dar problema este ca ea nu a mai facut .. este virgina si ma tot chinui, nu stiu ce sa-i mai zic, cum sa o mai iau ca sa o conving, si nu vreau sa par magar … dar na :|. Ti-as fi recunoscator daca mi-ai putea da un sfat.

Multumesc anticipat.

Sigur ca pot sa te ajut, doar d-asta sunt aici!  Dupa trei luni inca n-ati facut dragoste… Bravo! E de bine!  Cu toate astea iti doresti sa ai parte de act sexual! Nu stii ce sa-i mai zici ca s-o convingi? Pai trei luni ce i-ai zis… de n-ai convins-o? I-ai spus c-o s-o usture, c-o sa i se umfle, c-o sa verse mult sange? Ce i-o fi zis tu, de trebuie sa mai stai vreo trei luni?  Poti sa pari magar, nu-i problema, dar trebuie sa para si ea capra!
Asa ca pana la urma, da-i una tare in frunte, lesin-o si urca-te bucuros pe ea!

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Amice, sunt persoane care tin la castitatea lor din diferite motive. Daca nu suporti cauta pe altcineva. Daca ea nu a cedat 3 luni este evident ca tine mult la virginitatea ei. Taraturi deastea care se tavalesc din prima noapte gasesti peste tot. Daca ai gasit un om respectabil de ce astepti sa se transforme in ceva ce evident nu vrea de 3 luni cu toate avansurile tale.