Acasă Sex tips De ce inseala barbatii?

De ce inseala barbatii?

291
0
DISTRIBUIȚI

Iata 10 motive pentru care inseala barbatii:

1. Pentru ca au ocazia.

Putini barbati fac fata tentatiei, cand o femeie atragatoare li se ofera pe tava. Cu siguranta nu se indragostesc de ea, insa nici nu pot spune cu usurinta “nu” unei partide de sex “free”. Daca iubitul tau lucreaza intr-un mediu “tentant” (are multe colege sau face multe deplasari), fa-l sa inteleaga ca nu ai trece cu vederea o aventura.

2. Pentru ca natura nu i-a facut monogami.

La fel ca si barbatii, femeile se pot plictisi de partener, si dezbraca din priviri cate un mascul bine lucrat si imbracat de firma. Diferenta intre o femeie si un barbat este ca femeile nu lasa atat de usor hormonii sa preia functiile creierului, pe cand barbatii nu se pot abtine.

3. Pentru ca nu sunt satisafacuti sexual de partenerele lor.

Ai grija ca relatia voastra sa fie una bazata pe comunicare si incitanta. Asta nu presupune sa te transformi intr-o jucarie sexuala,dar este foarte important ca el sa stie ca poate discuta liber si despre orice cu tine.

4. Pentru ca au partenere cicalitoare.

In timp ce barbatii se tem de discutii, femeile le adora. Nimic nu ucide pasiunea mai tare decat cicaleala. Este de preferat o cearta cu farfurii sparte decat o cearta interminabila. Orice lucru se poate discuta calm. Daca esti cicalitoare, sa nu te miri ca iubitul tau isi va cauta consolarea in bratele alteia care discuta problemele intr-un mod mai elegant, mai feminin.

5. Pentru ca au mai facut-o si au fost iertati.

Daca ai mai fost inselata, si iti vrei prietenul inapoi, inainte de-al ierta, fa-l sa tina minte aceste momente, sa nu treaca prea usor peste aceasta fapta.

6. Pentru ca e interzis si, prin urmare, incitant.

Multi barbati inseala nu neaaparat de dragul celeilalte femei, ci pentru ca sunt adeptii senzatiilor tari. Daca ai un astfel de barbat langa tine nu-i da impresia ca te-a cucerit definitiv. Va incerca tot timpul sa te obtina intru-totul, sa te impresioneze, sa te seduca si nu va avea timp sa se gandeasca la alte relatii. In cazul in care si tie iti plac senzatiile tari, atunci ai gasit omul care iti trebuie.

7. Ca sa-si confirme valoarea de masculi.

Sunt barbati care, aflati in relatii de lunga durata, vor sa vada daca mai sunt seducatori si pot cuceri si alte femei. Pentru o femeie, acest lucru este usor de facut: un decolteu mai adanc, o fusta scurta si barbatii nu-si vor lua ochii de pe tine. Insa pentru un barbat nu este atat de usor. Ai grija ca partenerul tau sa simta ca inca te mai atrage.

8. Partenera lor nu-i mai excita.

E logic ca o relatie se schimba cand oamenii implicati in ea se schimba.. La inceput te sorbea din priviri, acum ti se pare ca nici nu se mai uita la tine. Vezi daca tu nu te-ai schimbat cumva in rausi daca asta nu-l face pe el sa se uite la alte femei.

9. Pentru ca au fost inselati.

In general, ei sunt cei care inseala, dar o relatie anterioara in care au fost inselati le pot lasa urme serioase. Pot fi vindecati de acest mod de a gandi cu rabdare si dovezi constante de fidelitate.

10. Cand nu iubesc.

E grav, e dureros, dar e si un motiv foarte comun pentru care barbatii inseala. Trucuri pentru a recastiga dragostea celui de langa tine nu exista, fiecare relatie e unica si numai cei implicati stiu ce i-a unit de la bun inceput. Poti sa lupti, sau poti sa-ti vezi de viata ta, important e sa faci cum e mai bine pentru tine, deoarece, cand te-a inselat, el s-a gandit intai la binele lui.

[ad#adsense-articole]

Sursa : prieteni.bascalie.ro

DISTRIBUIȚI