Acasă Sex tips De ce e mai bine singur

De ce e mai bine singur

3360
0
DISTRIBUIȚI

Unii barbati considera ca le este foarte bine cand sunt singuri, fapt care ii incurajeaza si pe altii din jurul lor sa le urmeze exemplul. Iata cateva motive care demonstreaza acest lucru:

Cariera ta are de castigat

Se stie ca pentru a pastra o femeie aproape, este necesar sa-ti petreci foarte mult timp cu aceasta. Succesul in cariera presupune multe ore petrecute peste program, renuntarea la weekend-urile relaxante in scopul finalizarii unor proiecte. Este clar ca n-ai putea sa le ai pe amandoua si deci trebuie sa faci o alegere importanta.

Economisesti bani

Ca sa o scoata in oras, sa-i cumpere cadouri, un barbat cheltuie multi bani cu o femeie. Redecorarea casei, cu tot ce implica, dupa gusturile avangardiste ale partenerei, calatoriile lungi si costisitoare, nelipsitele cadouri acum alese de ea nu sunt tocmai binevenite.

Iti dai seama cu adevarat de ce ai nevoie de la o relatie

Singur fiind iti vei da seama de un avantaj despre care nu s-a prea vorbit. Mai exact iti vei da seama de oportunitatea incredibila de a te cunoaste pe tine insuti. Cu cat vei fi mai mult timp singur, cu atat mai bun vei fi cand te vei casatori.

Acestea fiind spuse, ai de ales intre a-ti petrece timpul pentru cariera ta profesionaa sau cu prietena ta. Exista avantaje si dezavantaje pentru fiecare dintre optiuni, insa totul ramane la atitudinea ta.

Sursa: askmen.ro
[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI