Acasă Sex tips Cum ii pedepsesc femeile pe barbati?

Cum ii pedepsesc femeile pe barbati?

301
3
DISTRIBUIȚI

Femeile pot fi crude si de foarte multe, ori ele pot sa le faca partenerilor multe lucruri urate. Sunt femei care, in ciuda faptului ca sunt considerate „sexul slab”, se folosesc de solidaritatea lor feminina pentru a stabili ce este acceptabil  sa le faca barbatilor intr-o relatie.

Isi critica partenerii in public

In ultima vreme, reclamele ii fac pe barbati sa para niste idioti balbaiti, in timp ce sotiile si iubitele lor  sunt inteligente si par sa detina controlul asupra situatiei. Acest lucru a contribuit si in situatiile din viata reala, cand femeile au inceput sa isi critice si sa isi umileasca partenerii, in spatii publice, si culmea, de cele mai multe ori, pe cei care urmaresc o situatie de acest fel, ii umfla rasul…

Nu dezvaluie faptul ca au un iubit

Te straduiesti sa o atragi cu cele mai bune replici si lucrurile par sa mearga in directia cea buna, cu fata pe care abia ai cunoscut-o. Cand ajungi, in sfarsit, la momentul in care, esti sigur ca poti sa ii ceri numarul de telefon pentru o noua intalnire, ea zambeste si iti spune: „Stii, eu am prieten!” O informatie foarte buna, care ar fi fost si mai buna daca ti-ar fi fost data la inceputul conversatiei, in loc de raspunsuri la flirt si inainte ca tu sa transpiri crezand ca ea e disponibila…

Nu mai vor sa faca sex

Unul dintre cele mai rele lucruri pe care le pot face femeile, partenerilor lor, este testat si foarte des folosit. Se stie ca pentru majoritatea barbatilor, sexul este la fel de important ca si respiratia, astfel ca, sa refuze sexul ca sa obtina ceea ce doresc, sau ca sa isi pedepseasca barbatii de langa ele, este foarte urat, chiar daca are efect….

Isi testeaza partenerul

Esti gata sa pleci in oras sa petreci o seara alaturi de prietenii tai, cand iubita te suna si iti cere sa iti schimbi planurile, si sa te fii cu ea in loc. Desi nu are niciun motiv deosebit, si stie ca tu aveai alte planuri, ea vrea sa te vada, si daca si tu o iubesti cu adevarat, te vei duce la ea. Daca rugamintea iubitei vine insotita de expresia „daca ma iubesti cu adevarat”, atunci este un test, iar daca alegi varianta sa nu alergi la ea, o sa il pici cu brio..

Flirteaza cu altii ca sa te faca gelos

O fac pentru ca nu se simt apreciate la valoarea lor, sau pentru ca tocmai v-ati certat. Un alt motiv ar fi ca vor sa vada cum va „cade fata”! Oricare ar fi motivul lor, femeile care flirteaza cu altii in fata iubitilor lor sunt imature si vor doar sa ii manipuleze… Reusesc?

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. presupun ca persoana care a scris aceste randuri mai e si platita pt asta? prietene stii vorba aia „GET A JOB! A REAL JOB”. Cu filosofia stai cam prost si din cate imi dau eu seama si cu femeile!
    P.S. Si iti garantez ca stiu cateva pedepse mult mai originale si mai real decat smiorcaielile scrise de tine :)))