Acasă Sex tips Cele mai bune locuri in care sa faci sex

Cele mai bune locuri in care sa faci sex

265
0
DISTRIBUIȚI

Daca vrei sa ai o noua experienta sexuala, atunci incearca sa schimbi locatia. Oricat de diferit sau nou ar fi pentru tine, sunt multe locuri in care poti face sex.

Multe din aceste optiuni sunt fie periculoase, fie palpitante dar sigure. Sex la tine acasa sau in casa unui cunoscut, intr-o masina, intr-o cladire publica, sau chiar afara.

Pe canapeaua din spate a masinii: chiar daca iti suna a fi neconfortabil este foarte excitant. Incepi din fata cu miscari lente. Usor, usor, muta-o pe canapeaua din spate.

Jacuzzi: chiar daca multi intre noi nu avem jacuzzi acasa, este un loc fantastic pentru a face sex. Bulele iti ofera o excitare mult mai mare.

Saltele cu apa: desi oamenii spun ca sunt foarte incomode, sunt o sursa de placere, conferindu-ti libertate de miscare, si ajuta ca trupurile voastre sa se unduiasca mai bine in miscari.

Sauna: pot provoca supraincalzire, sau chiar lesin, dar au locuri pe banchete, caldura si nuditate care vin in favoarea voastra. Nu uita insa de sticla de apa!

Sex in dus: de cele mai multe ori se intampla cand vrei sa faci dush cu ea, sunteti amandoi in picioare, si folosesti dusul ca ghid al trupului ei. O poti impinge usor spre unul dintre pereti, o
ridici, ii pui picioarele in jurul corpului tau. Ia un sapun si plimba-i-l pe tot corpul, dar sub nicio forma sa nu i-l introduci in vagin.

Sex in public: in mall, in toaletele publice, in salile de cinema, intr-o sala de curs libera, in parc.

Sunt multe locuri in care poti face sex in diferite pozitii, dar nu uita sa-ti tii hainele aproape ca sa fii oricand gata de fuga.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI