Acasă Muzica Karina, Andrei și Maia sunt în cursă pentru trofeul Vocea României Junior...

Karina, Andrei și Maia sunt în cursă pentru trofeul Vocea României Junior și marele premiul de 50.000 de euro!

991
0
DISTRIBUIȚI

Duminica trecuta, nouă juniori au urcat pe scena Vocea României Junior și au interpretat plini de energie, emoție și pasiune piesele alese împreună cu Andra, Marius Moga și INNA. Cei trei antrenori au avut de luat decizii foarte grele, iar la finalul serii au stabilit care sunt cei trei finaliști Vocea României Junior: Karina, Andrei și Maia. Duminică, de la 20:30, vom afla dacă primul câștigător Vocea României Junior este din #echipaAndra, #echipaMoga sau #echipaINNA!

Trei antrenori, trei concurenți în finala Vocea României Junior!

“Îi iubesc pe toți ca și cum ar fi copiii mei! Îi iubesc, îi apreciez pentru toate calitățile lor, pentru că sunt dulci, ascultători, cuminți și modești”, au fost premisele de la care a pornit Andra înainte de a-i asculta pe Teodor Danci, Karina Ștefan și Jessica Lăzărescu în semifinala Vocea României Junior. În momentul deciziei, printre lacrimi, Andra a ales-o pe Karina pentru finală.

După o întâmpinare plină de emoție la aeroport și o vizită in studioul INNEI, cei trei juniori din echipa sa au fost pregătiți să dea tot pe scena Vocea României Junior! Andrei Ciurez, Voicu Dumitraș și Alexia Niculae au reprezentat #echipaINNA în semifinală, iar INNA a declarat că, de când și-a început cariera, momentul în care a trebuit să aleagă cu cine merge în finală a fost cel mai greu pentru ea. La final, a ales să meargă cu Andrei mai departe.

În #echipaMoga, Maia Mălăncuș, Theodor Andrei și Jennifer Dumitrașcu au devenit prieteni foarte buni, iar micuța Maia este responsabilă de buna dispoziție din echipă, fiind mereu pusă pe șotii. După trei interpretări de excepție, Marius Moga a ales-o pe Maia să reprezinte #echipaMoga în finala Vocea României Junior.

 

“Determinată, muncitoare și…cea mai bună!”, așa se descrie Karina Ștefan! Cu aceeași energie și siguranță a pășit și în semifinala Vocea României Junior, cu piesa Roar și, deși a avut probleme cu vocea înainte de show, a reușit să aducă forță în piesă și să aibă o interpretare originală! Cei trei antrenori au încurajat-o și i-au spus că este făcută pentru scenă.

 

 

 

 

Andrei Ciurez a cântat piesa What do you want from me și a reușit să aducă o parte din personalitatea sa puternică în interpretarea sa. La finalul momentului, Andra a apreciat relaxarea cu care Andrei a prezentat momentul din semifinala Vocea României Junior, Marius Moga i-a admirat tehnica, iar INNA l-a încurajat și i-a spus că este un adevărat showman.

 

#echipaMoga merge în finală cu Maia!

Maia Mălăncuș este cea mai mică din concurs, însă a reușit să transmită maturitate, sensibilitate și putere în interpretarea piesei Stone Cold. Andra, Moga și INNA au fost complet fermecați de Maia, de vocea ei și de felul în care a transmis emoția melodiei.

 

 

Duminica viitoare, primul sezon Vocea României Junior se încheie, iar Karina, Andrei și Maia au șanse egale pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro! 

DISTRIBUIȚI