Acasă Hot parties Promotorul Eduard Irimia ofera fetelor invitatii personalizate la petrecerea cu Pamela Anderson

Promotorul Eduard Irimia ofera fetelor invitatii personalizate la petrecerea cu Pamela Anderson

47
0
DISTRIBUIȚI

Petrecerea “A Night at the Mansion – Royal Candy”, organizata pe 17 septembrie, la Palatul Snagov, de MANSION EVENTS, in colaborare cu Playboy Enterprises, Inc., le va avea in prim-plan pe Pamela Anderson, gazda serii, si cateva dintre cele mai cunoscute playmate-uri din Europa.

 

Pentru cei 300 de invitati, participarea la acest party va reprezenta o experienta rezervata, anterior, doar oaspetilor Playboy din Statele Unite. La eveniment vor fi prezente si 300 de “candy girls”, fiecare dintre ele avand sansa de a deveni noua coperta Playboy America.

 

Finalistele castingurilor organizate in toata tara se reunesc in „Cuando Summer Lounge”, joi, 9 septembrie, ora 23, alaturi de o serie de persoane publice din showbiz sau lumea sportiva.

Inafara de finaliste, sunt asteptate la eveniment multe alte fete frumoase dornice sa primeasca o invitatie personalizata la “A Night at the Mansion – Royal Candy” de pe 17 septembrie, la Palatul Snagov.

Fetele prezente vor avea sansa de a obtine aici diferite angajamente viitoare. Luxury Events (firma care detine exclusivitatea selectarii celor 300 de “fete-acadele”) si Eduard Irimia, promotorul galelor internationale “Local Kombat” vor oferi contracte in valoarea de 2.000 de euro fiecare, constand in prestatii in cadrul acestor evenimente sportive si in plus, vor fi selectate pentru o serie de evenimente „Ring Girls” si prezentari de moda saptamanale in mai multe locatii din capitala.

DISTRIBUIȚI