Acasă Hot parties Trooper 100% unplugged

Trooper 100% unplugged

142
0
DISTRIBUIȚI

Dupa o pauza de mai bine de trei luni datorita operatiei pe coloana, complicata si periculoasa suportata de Aurelian ’’Balaurul’’, Trooper revine in capitala cu o productie noua 100% Unplugged.

Dupa cinci ani de la unltimul concert de acelasi gen cand s-au bucurat de un real succes, si la cererea publicului, trupa hotaraste sa sarbatoreasca revenirea colegului lor Balaurul  printr-un concert grandios, sub titulatura: “Trooper 100% Unplugged”.

Concertul va avea loc pe 06 mai, la Club Wings din Bucuresti, incepand cu ora 21:00, unul dintre cele mai noi cluburi cu o capacitate de 700 de persoane , bucurandu-se de un sunet exceptional si lumini de ceea mai buna calitate scenica .

Trooper 100% Unplugged va fi un concert impresionant prin intermediul careia trupa isi va demonstra calitatiile la ceea mai inalta scara muzicala, aratand inca odata de ce este ceea mai iubita trupa rock din Romania. Pe scena vor urca artisti surpriza care vor performa alaturi de trupa .

Fanii vor putea sa cante alaturi de formatie melodii bine- cunoscute precum “Amintiri”, “Doar a mea”, “Tari ca muntii”, dar si alte piese compuse in decursul celor 15 ani de activitate mult cunoscute de ascultatorii Trooper .

Biletele se gasesc in reteaua BILETOO – Unirea Shoping Center, magazinul Muzica, Sala Palatului, libraria Mihai Eminescu, librariile Adevarul,   si online pe biletoo.ro.

Pretul biletelor va fi de 30 Ron intrare generala .

DISTRIBUIȚI