Acasă Hot parties Se deschide WOW!

Se deschide WOW!

112
0
DISTRIBUIȚI

Unul dintre cele mai importante evenimente din viata de noapte a Capitalei va avea loc  miercuri, 23 martie, ora 22.00: inaugurarea WOW Cabaret Club, unicul cabaret-club din Romania! Situat pe Calea Floreasca nr. 169, WOW Cabaret este singura si cea mai noua locatie din Bucuresti, care pune la dispozitia publicului larg un concept impresionant de spectacole de cabaret, adus de insisi organizatorii celor mai renumite evenimente din Ibiza.

Cu o denumire reprezentativa, WOW – World of Wonders (Cele sapte minuni ale Lumii), isi propune sa devina una dintre cele mai populare destinatii de noapte ale Romaniei, locul unde divertismentul se creeaza prin imbinarea momentelor erotice, inspirate din arta veche, cu cele din arta contemporana sau elemente futuriste. Un adevarat miraj, o lumea cu totul diferita, dupa cum declara chiar organizatorii.

“De la complexitatea show-urilor si pana la grandoarea costumelor de scena, evenimentele care vor avea loc in WOW Cabaret vor reusi cu siguranta sa satisfaca gusturile si celor ma exigenti clienti, inca de la inaugurare. La deschidere vom avea cei mai de seama invitati din Ibiza: dansatori, DJ, entertaineri, solicitati de cluburi ca Pacha sau Privilege datorita numarului mare de oameni veniti special sa ii vada. Nu ne vom indeparta insa de la spectacolul de cabaret propriu-zis. Toate show-urile vor avea loc pe scena clubului, incadrata de un decor distinct in functie de eveniment, cu cele mai frumoase dansatoare in rolul starurilor Marilyn Monroe, Dita Von Teese sau  Madonna” a marturisit Luciano Sultan, organizatorul evenimentelor din Wow Cabaret.

Dupa nu mai putin de 3 ani in care a colaborat ca scenograf si dansator cu Space Club din Mikonos, sau Pacha Club din Ibiza, la petrecerile F*** Me I’m Famous, Vagabundos si Swedish House Mafia, acesta intentioneaza sa aduca in Romania  spectacolul de cabaret intr-o maniera originala si distinsa, prin complexitatea show-urilor oferite si a muzicii din toate timpurile.

Dupa marea inaugurare de pe 23 martie, WOW Cabaret Club va continua petrecerile si joi, 24 martie, cu show-ul American Carwash, dar si sambata, cand va avea loc petrecerea 80’s Disco. Clubul are o capacitate de 400 persoane si va fi deschis in fiecare zi de miercuri pana sambata, cand vor avea loc petreceri tematice de mare anvergura, dintre cele mai captivante.

Afis-Wow-web

DISTRIBUIȚI