Acasă Hot parties Party la Bamboo Brasov

Party la Bamboo Brasov

90
0
DISTRIBUIȚI

Pe 12, 13 si 14 mai, Bamboo Brasov prezinta trei dintre cele mai inedite evenimente: “Petrecerea Studenteasca”, “ZU Party For the ZU Nation” si “Petrecere de Fitze cu Clejanii”.

Afis-Zu-webStartul distractiei va fi dat de Bamboo inca de joi, 12 mai, cu o “Petrecere studenteasca” in care DJ-ul rezident va incinge atmosfera cu cele mai in voga hituri, iar dress code-ul va fi unul studentesc.

Vineri, 13 mai, dupa cel mai mare karaoke in aer liber, vino sa te distrezi cu Radio ZU! Forza ZU fie cu tine! Clubul Bamboo din Brasov se transforma in locul de joaca al celor mai zurlii petrecareti. MC Adi Mihaila si DJ Robert Georgescu vor fi gazdele serii si vor incinge atmosfera pana dimineata. Mai mult, echipei ZU i se alatura si un invitat special, Trupa Sensor.

Distractia continua in Bamboo si sambata, 14 mai, cand Taraful din Clejani va sustine un concert live cu melodiile “Bordeias”, “Dragostea de la Clejani”, Dale don Dale, “Lume, lume”, la o “Petrecerea de Fitze” in care dress code-ul va fi unul “fitzos”.

Pe 12, 13 si 14 mai, Bamboo Brasov organizeaza, ca de fiecare data, petreceri speciale, pentru un inceput de weekend cu adevarat distractiv.

Eveniment ZUstinut de Radio ZU!

Informatii si rezervari la : 0734 226 266

office@bamboobrasov.ro

www.bamboobrasov.ro

Tampa Gardens, Str. Molidului Nr.43

DISTRIBUIȚI