Acasă Hot parties Memorialul Elvis Presley la a saptea editie

Memorialul Elvis Presley la a saptea editie

156
0
DISTRIBUIȚI

11The Teachers Orchestra revine in atentia publicului cu cel mai grandios Memorial dedicat Regelui muzicii rock’n roll, Elvis Presley. Evenimentul, aflat la a saptea editie, va avea loc sambata, 17 septembrie 2011 incepand cu orele 19:30 la Teatrul de vara Mihai Eminescu din Parcul National si se anunta a fi un adevarat regal al muzicii de calitate. Piesele originale ale regretatului Elvis precum si melodii reorchestrate vor fi interpretate intr-un mod inedit de catre band-ul The Teachers Orchestra impreuna cu invitati de marca, voci reprezentative ale muzicii romanesti.

Traditia formata in anii precedenti face ca acest concert sa aiba un caracter integral caritabil, iar banii proveniti din vanzarea biletelor sa mearga anul acesta catre spitalului Marie Curie prin intermediul Fundatiei “Salvati-va Ingerii” sprijinita de Liana Stanciu.

“Pasiunea noastra pentru muzica rock’n roll ne-a facut sa realizam acest eveniment, care este un brand exclusiv The Teachers Orchestra, si care s-a dovedit a fi un real succes atat din punct de vedere muzical cat si caritabil. Cea mai mare satisfactie in urma acestui eveniment este faptul ca reusim sa facem ceva pentru niste suflete de copii care au intr-adevar nevoie de ajutorul nostru. Dupa parerea mea copii sunt cei mai importanti si aceasta actiune este realizata special, din suflet, pentru ei”, a declarat Cristian Roman, liderul band-ului.

The Teachers Orchestra este un proiect indraznet infiintat de Cristian Roman, care abordeaza stilul rock’n roll big band si are scopul de a readuce ritmurile anilor ’50 in atentia publicului meloman.

Pretul biletelor este de 30 de ron, iar acestea pot fi procurate de la casele de bilete din Bucuresti, inclusiv de la Arena Mihai Eminescu sau de pe site-urile www.memorialelvis.ro, www.vreaubilet.ro sau www.theteachersorchestra.ro.

Eveniment realizat cu sprijinul Primariei sectorului II si al centrului Eminescu.

DISTRIBUIȚI