Acasă Hot parties Le Gaga prezinta seria petrecerilor cu Rosario Internullo

Le Gaga prezinta seria petrecerilor cu Rosario Internullo

259
0
DISTRIBUIȚI

Joi, 23 iunie, Le Gaga, cea mai buna locatie de distractie din aceasta vara, continua seria petrecerilor oldies, “A fost o vremea”, cu doi dintre cei mai renumiti si controversati DJ: Rosario Internullo si Adrian Eftimie.

Cunoscuti pentru colaborarile cu unele din cele mai selecte cluburi din Ibiza, dar si cu nume sonore ale clubbingului mondial, ca Lee Burridge, Dave Seaman, Nick Warren, Medicine8, M.A.S Collective, Steve Lawle, cei doi artisti vor aduce in Le Gaga hituri ale tuturor timpurilor, remixate intr-un stil original cu instrumente de percutie live.

Dupa prima petrecere “A fost o vremea”, animata de melodii celebre si o atmosfera incendiara, Rosario Internullo revine pe 23 iunie pe scena din Le Gaga, de aceasta data impreuna cu cel care a fost desemnat in repetate randuri DJ-ul Nr. 1 al Romaniei si autorul hitului “No Side Effect”: Adrian Eftimie.

A fost o vremea”, o petrecere oldies cu cele mai celebre melodii ale tuturor timpurilor, gazduita de Rosario Internullo si Adrian Eftimie, joi, 23 iunie, in Le Gaga.

INTERNULLO-23-iun

Intrarea libera!

Eveniment oferit de Radio Zu şi prezentat de Utv!

DISTRIBUIȚI