Acasă Hot parties La inaugurarea „WOW” vor participa dansatoarele clubului „Pascha” din Ibiza

La inaugurarea „WOW” vor participa dansatoarele clubului „Pascha” din Ibiza

166
0
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 23 martie, isi va deschide portile primul cabaret-club din Bucuresti: WOW (World Of Wonders)! O prezenta deosebita la eveniment o va avea dansatoarea clubului Pacha din Ibiza, renumita in toata lumea pentru miscarile de dans spectaculoase pe care le face intr-un pahar imens.

Clara Santa Maria Algarra, pe numele sau de scena Clarita, si-a confirmat prezenta la inaugurarea cabaretului de pe Calea Floreasca nr. 169 si s-a aratat foarte incantata de spectacolul pe care urmeaza sa il sustina aici. “Ma bucur ca am ocazia sa dansez chiar la inaugurarea WOW. Voi incerca sa creez aici atmosfera cluburilor din Ibiza, iar show-ul meu va fi unul atipic, pentru ca va avea loc intr-un pahar si nu pe o scena. Am auzit ca romanii sunt foarte primitori si deschisi la nou, asa ca sper ca reprezentatia sa fie pe gustul lor.”

La petrecerea de deschidere vor mai fi invitati si alti entertaineri sau DJ de la cluburi precum Pacha sau Privilege din Ibiza, dupa cum declara Luciano Sultan, organizatorul evenimentelor din WOW Cabaret Club: “Am ales pentru inaugurare cei mai de seama invitati. Clarita va fi o prezenta cu adevarat spectaculoasa, este renumita in toata lumea pentru dansul sau in pahar, dar vom avea si alti invitati surpriza. Un moment special va fi si show-ul de cabaret, costumele grandioase si coregrafia specifica acestui gen de spectacol care a facut inconjurul lumii.”

Dupa marea inaugurare de pe 23 martie, evenimentele din WOW Cabaret Club vor continua si joi, 24 martie, cu show-ul American Carwash, dar si sambata, cand va avea loc petrecerea 80’s Disco. Clubul are o capacitate de 400 persoane si va fi deschis in fiecare miercuri, joi si sambata, cand vor avea loc diverse petreceri, intr-o maniera originala si distinsa prin complexitatea show-urilor oferite si a muzicii din toate timpurile.

dansatoare wow

DISTRIBUIȚI