Acasă Hot parties Internullo: „Este incredibil ce se intampla joia in Le Gaga!”

Internullo: „Este incredibil ce se intampla joia in Le Gaga!”

167
1
DISTRIBUIȚI

Rosario Internullo, unul dintre cei mai cunoscuti Dj din Romania, detine secretul celor mai reusite petreceri din aceasta vara.   Alaturi de un alt nume sonor al muzicii house romanesti, Adrian Eftimie, Rosario poate fi vazut in fiecare joi, in locatia cunoscuta drept atractia Parcului Herastrau, Le Gaga. Cei doi reusesc sa anime atmosfera petrecerilor “A fost o vremea in cel mai distractiv mod cu putinta. Secretul acestui duo formidabil consta in muzica de calitate si pasiunea pe care o depun in fiecare melodie remixata, dar mai ales locatia unde au loc aceste evenimente saptamanale.

INTERNULLO-21-iul-gaga

Asa cum marturiseste chiar Rosario Internullo, “Petrecerile din Le Gaga au ceva special. Oamenii simt muzica, danseaza, toate mainile sunt in aer si astfel se creeaza o atmosfera superba. Este incredibil ce se intampla joia in Le Gaga.”

Si pentru Adrian Eftimie este o placere sa fie prezent in fiecare joi in cea mai buna locatie de distractie a acestei veri. “Stiam ca petrecerea <<A fost o vremea>> va prinde, insa am fost suprinsi sa constatam ca publicul a reactionat chiar mai bine decat ne-am fi asteptat. O sa continuam intreaga vara si ii asteptam pe toti cei carora le place sa se distreze cu adevarat alaturi de noi, in Le Gaga”.

Si pentru ca le place sa isi suprinda fanii cu ceva nou de fiecare data, Rosario Internullo si Adrian Eftimie au pregatit si pentru joi, 21 iulie, piese surpriza, ce vor putea fi ascultate in Le Gaga, la petrecerea “A fost o vremea”.

DISTRIBUIȚI