Acasă Hot parties Gabriel Hennessey, in juriu la Miss Hostess Romania

Gabriel Hennessey, in juriu la Miss Hostess Romania

272
0
DISTRIBUIȚI

Un concurs de „miss” atipic, o locatie noua si un juriu pe masura. Asta promit organizatorii celei de-a doua editii a concursului Miss Hostess Romania in Mamaia.

miss hostess„Caravana nationala se opreste din nou in Constanta, unde anul trecut am avut parte de multe surprize. Folosim aceleasi ingrediente ca anul trecut: 10 concurente care vor trece de preselectie, 3 probe – proba de prezentare personala, proba de promovare de produs si proba costumului de baie, notele juriului vor fi la vedere, iar intre probe vom avea momente artistice bine integrate in concept.

In acest an, vor canta Madalin Groza, cunoscut prin proiectul muzical Madheart si a lui piesa „Call me lover” si Roxana Nemes, o cantareata pe val, agreata de publicul tanar”, a declarat Simona Chitac, in PRogress Media, organizator. „Juriul este format din personalitati locale si invitati de la Bucuresti. La aceasta editie, ii vom avea alaturi pe Sorina Gina Hortolomei Moscu – Aqua Magic, Radu Groza – impresar, Roxana Nemes – artist, Madalin Groza – artist, Ema Stoian – regizor de film, Manuel Kermany – realizator Miss Plaja, Sorana Darclee Mohamad (Ex ASIA) – designer, Daniel Popa – Sirvex Company,  Madalina Apostol – Bellagio Club Mamaia, Mirela Dragomir – La Blonda Style,  Alexandru Mazare– senator. In ultimul moment ne-a confirmat participarea in juriu si Gabriel Hennessey, care va realiza pictorialul cu castigatoarele pentru revista Casino, Life&Business Magazine”, a declarat Mihnea Popescu, organizator.

„Ne-am propus sa cautam in toata tara acele prezente feminine care stiu sa promoveze produsul sau serviciul asociat, si nu pe ele insele. Credem ca frumusetea si inteligenta pot merge mana in mana, pentru ca la final sa putem forma cu castigatoarele caravanei elita hostess-elor din Romania, compatibila cu standardele Uniunii Europene”, a declarat Simona Chitac. Evenimentul se va desfasura la Aqua Magic Mamaia sambata, 27 august, incepand cu ora 21, iar intrarea va fi libera. Va urma after-party in clubul Bellagio.

DISTRIBUIȚI