Acasă Hot parties Flore a defilat cu “crocodilul Iri” pe sani in “Princess”!

Flore a defilat cu “crocodilul Iri” pe sani in “Princess”!

194
0
DISTRIBUIȚI

Cele mai sexy si voluptoase modele au facut spectacol in”Princess Club”,  intr-o prezentare inedita intitulata sugestiv „Grafitti Party”.
Carmen Vlad, Ramona Osz, Livia Tavaluc, Carmen Pop, Naffy Fall, verisoara lui N’Doye, Ruxandra Baja, fosta asistenta a lui Dan Diaconescu, au fost transformate prin intermediul body-painting-ului in cele mai „wild” animale.
Picturile au fost insotite si de diverse slogane surpriza, cu trimitere la cei mai in voga barbati din show-bizz-ul autohton, cum ar fi « Sunt bruneta lui Bote », « Vreau un sclav ca Slav”, “Cristea da-mi goool”, “Sunt mioara lui Beeekali”, “Torc..miauu..Stancu”, etc. Nafy Fall a vrut sa ii transmita varului sau sa nu se transfere infara tarii si si-a pictat pe spate ,,Stay in Romania Ousmane!,,
Vedeta prezentarii a fost Flore Salalidis, (una din celebrele „blonde” ale lui Iri), protagonista unui sarut incendiar cu prietena ei, Anca Chebac, derulat chiar pe podium, la ultima prezentare care a avut loc in „Princess Club”, miercurea trecuta.
Ea a defilat doar in bikini, cu un cap de crocodil pictat pe sani, iar pe spate cu un mesaj cu trimitere directa la Irinel Columbeanu

DISTRIBUIȚI