Acasă Hot parties Dj Sava, Raluka si Dan Balan @ Bamboo Brasov!

Dj Sava, Raluka si Dan Balan @ Bamboo Brasov!

199
0
DISTRIBUIȚI

Pe 27 si 29 ianuarie, club Bamboo Brasov te invita la doua concerte cu unele dintre cele mai sonore nume ale muzicii actuale romanesti: Dj Sava, Raluka si Dan Balan!

            Renumit pentru artistii si show-urile gazduite, cosmopolitul club Bamboo din Tampa Gardens continua evenimentele saptamanale cu noi invitati.

Astfel ca joi, 27 ianuarie, indragitele hituri “I like the Trumpet”, “Love you” si “September” iti vor  transmite inca si mai multa energie, in show-ul live sustinut de Dj Sava si Raluka.

            Nici weekend-ul nu este lipsit de surprize! Sambata, 29 ianuarie, Bamboo Brasov ti-l prezinta pe Dan Balan. Singurul artist roman invitat sa cante la premiile Grammy alaturi de Rihanna, cunoscut pe plan international pentru succesul inregistrat cu piesa “Dragostea din tei”, pe cand facea parte din trupa O-Zone.

            Si nu doar noptile pot fi distractive in Bamboo! Cunoscutul club din Brasov iti pune la dispozitie modalitatea perfecta de a petrece timpul liber si dupa-amiaza, in Lounge-ul deschis zilnic incepand cu ora 18.00, unde poti savura bauturi calde si ceaiuri aromate.

            Nu rata ocazia de a lua parte pe 27 ianuarie la concertul sustinut de Dj Sava & Raluka, iar pe 29 ianuarie la show-ul oferit de Dan Balan!

Toate acestea, numai in Bamboo Brasov!

Sava,-Raluka-&-Dan-Balan-70x100

 

 

   Intrare concert Dj Sava & Raluka: 10 Ron

   Intrare concert Dan Balan: 20 Ron

 

 

Eveniment oferit de Radio 21 si prezentat de Utv!

 

DISTRIBUIȚI