Acasă Hot parties Concertul Shaggy din Le Gaga a fost amanat!

Concertul Shaggy din Le Gaga a fost amanat!

192
0
DISTRIBUIȚI

Concertul Shaggy care urma sa aiba loc pe data de 17 septembrie, in Le Gaga a fost amanat pentru luna noiembrie!

Amanarea a fost determinata de motive logistice, iar evenimentul care starnise interesul numerosilor fani dornici sa il vada si sa il asculte pe ambasadorul  international al muzicii reggae va fi reprogramat pentru luna noiembrie, cand renumitul artist va sustine un concert in club Bamboo Bucuresti!

Iar distractia de vVampiriteineri, 17 septembrie, din Le Gaga va fi garantata printr-o petrecere cu totul si cu totul speciala!

Vino la Le Gaga sa ii intampinam impreuna pe membrii juriului “Cea mai sexy vampirita din lume”: Catalin Botezatu, Bianca Dragusanu, actorul Twilight Kiowa Gordon, Miss Univers Oana Paveluc, marele producator Brian Main, presedintele echipei de hochei Steaua Rangers- Cristian Cirlan, playmate-ul american Tyran Richard si marele fotograf Paull Miller!

O petrecere de bun venit in care le poti cunoaste pe cele mai frumoase finaliste ale ineditului concurs: Bianca Dragusanu, modelul Oana Bercaru, castigatoarea Miss Bikini Romania 2010 – Andreea Oprean, frumoasa Roxana Ungureanu, aleasa lui Catalin Botezatu in emisunea “Burlacul”- Violeta Babliuc si pe toate celelalte “vampirite”, pe care le poti vota pe site-ul www.vampirenes.com, alaturi de jucatorii echipei de hochei Steaua- Rangers.

Le Gaga te asteapta vineri, 17 septembrie, sa le uram bun-venit frumoaselor vampirite si juriului format din cele mai importante personalitati alte momentului, iar sambata, 18 noiembrie, aflam cu totii  cine sunt cele 13 norocoase care vor participa la Marea Finala din Las Vegas, pe 30 octombrie, chiar inainte de Halloween!

DISTRIBUIȚI